casino siteleri

Çakır'dan Kuluncak'a ziyaret

Siyaset Haber Girişi : 07 Eylül 2022 15:09
Çakır'dan Kuluncak'a ziyaret
Çakır'dan Kuluncak'a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kemal Deniz ile birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti. 
Çakır'ın ilçedeki ilk durağı İlisuluk Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, talep ve isteklerini dinledi.

YouTube Haber arası

 

 

Ziyarette konuşan Milletvekili Çakır, sürekli sahada ve vatandaşlarla bir arada olduklarını dile getirerek, "Cumhurbaşkanımızın bize verdiği ilk talimat 'sahaya çıkın ve vatandaşın derdi ile dertlenin ve hemhal olun' oldu. Biz de bu gayede hareket ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde talepleri dinliyoruz ve yatırım projelerini takip ediyoruz. Kuluncak'a da son yıllarda önemli projeler yaptık. Biz kuluncak'a ilk geldiğimizde doğru dürüst yol yoktu. Ama şimdi çok güzel yolları var. Bunlar kolay olmuyor bu yatırımlar hemen olmuyor. Bir zaman gerektiren, bütçe gerektiren işler. İnşallah daha çok hizmet ve daha çok yatırım yapacağız" dedi. 

 

 

Dünyada birçok kriz yaşandığını dile getiren Çakır, "Tahıl krizi, enerji krizi şu anda baş gösteriyor. Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle yaşanılan tahıl krizi Cumhurbaşkanımızın dik ve kararlı duruşu sayesinde çözüldü. Bütün dünya o süreci izlemek zorunda kaldı ama Cumhurbaşkanımız krizi çözmek için insiyatif aldı ve çözdü. Aynı şekilde enerji krizini de çözmek için elinden geleni yapıyor. Avrupa bu kış büyük bir enerji krizi yaşayacak ama Allah'ın izniyle biz böyle bir sorun yaşamayacağız. Bu krizlere karşı gerek tarımsal teşvikler gerek kendi enerjimizi kendimiz üretmemiz konusundaki teşvikler hızlı bir şekilde milletimize sağlanıyor. Cumhurbaşkanımız enflasyona karşı sürekli vatandaşımızın yanında. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmemek için bütün imkanları seferber etmiş vaziyette. Üreticilerimizi desteklemek ve üretimi arttırma noktasında tarım ürünleri için çok önemli taban fiyatlar belirlendi. Çalışan ve emekli kesimin ücretlerinde ciddi artışlar yapıldı. Bunlar çok önemli şeyler. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Milletimizin refah seviyesini artırmak için daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

 

 

Milletvekili Çakır, daha sonra Yukarı Çayköy ve Karaçayır Mahallelerini ziyaret etti. 
Karaçayır Mahallesi'nde yapımı devam eden Karaçayır Göletini de ziyaret eden Çakır, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
 Göletin tamamlanması ile beraber 3 bin 100 dekar tarım arazisinin suyla buluşacağını dile getiren Çakır, bölgede önemli tarım ürünlerinin  yetiştiğini aktardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.