casino siteleri

Çakır'dan Muhalefete Sert Tepki

Siyaset Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 11:22
Çakır'dan Muhalefete Sert Tepki
Çakır'dan Muhalefete Sert Tepki


Milletvekili Ahmet Çakır: “Muhalefet dış politikayı değiştirecekmiş, Suriye’deki terör devletçiğini engelledik, onu da değiştirecekler mi?”

Deprem konutları

 

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Her devletin elinde silahı olabilir, uçakları olabilir ama yönetecek bir devlet aklı ve cesareti olması lazım. Türkiye’nin hem silahı var, hem savuma gücü var, hem de yönetilen devlet aklı ve cesareti var. Bunu bu ülkeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan kazandırmıştır.” dedi.

 


AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde Ak Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Üner Özer ve partili yöneticilerle birlikte  Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

 

Akçadağ ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Ahmet Çakır, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 

Milletvekili Çakır, “Bugün de Akçadağ ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde bir eksiklik varsa ilgili  kurumlarımızla görüşüyor, eksikliğin giderilmesini ifade ediyoruz. AK Parti’mizin Akçadağ’ımıza yapmış olduğu ve yapacakları yatırımları anlatıyoruz. Hamd olsun bizim millete anlatacak o kadar çok hizmetimiz var ki saatlerce, günlerce anlatsak bitmez. Peki; bazı partilerde icraat yok sadece laf var. Biz Akçadağ’ımıza sağlıktan eğitime, ulaşımdan altyapıya kadar her alanda yatırım yaptık. Akçadağ her hizmetin en iyisine layıktır. Bildiğiniz Son günlerde afet döneminden geçiyoruz ve birde pandemi dönemi yaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntılarda ülkemizin nasıl yönetildiğini ve sağlık sisteminin nasıl kurumsallaştığını gördük. Sağlık sisteminin fiziki yapılanmasını ülke ve insan için ne kadar önemli olduğunu pandemi de gördük. Bizden daha çok zengin ve gelişmiş ülkelerin pandeminin karşısında nasıl çaresiz olduğunu da gördük, insanına, halkına ve hastasına sahip çıkamadığını gördük.“ şeklinde konuştu.

 

YouTube Haber arası


Milletvekili Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka verdiği değeri görüyoruz. Her zaman her şartta Cumhurbaşkanımız halkın yanında ve yaralarını sarıyor, vatandaşlarımızla hep iç içe. Halkın içinden gelmiş bir lider bizlerde vekil olarak vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz ve çözüm noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her şey hizmetle sınırlı ve işle sınırlı değil, günlerce ve anlatsak yapılan hizmetleri bitiremeyiz, ülkemizin, şehrimizin geldiği seviyeyi görüyorsunuz. Türkiye bölgede söz sahibi ülke haline geldi. Dünya’da sözü dinlenen ve saygı gören devlet haline geldik. Kim ne derse desin, muhalefetin, ‘Biz geldiğimiz zaman dış politikayı 360 derece değiştireceğiz’ dediğine siz bakmayın.  Dış politikanın neyini değiştirecek? Ülke olarak Ege’de aradığımız sondaj sismik arama çalışmalarını mı durduracak?. Yada Doğu Akdeniz’deki atılan ve ilan edilen adımları mı geriye döndürecekler? Muhalefet Suriye’de terör devletine izin vermediğimiz politikayı mı değiştirecek? Böyle mi vatana ve millete  hizmet edecekler? Akdeniz ve Ege’de sondaj ve sismik aramaları kime karşı yaptık. Türkiye’miz ekonomisine, savunma sanayisine ordusuna ve milletine güveniyor. Bizde millet olarak yapılanları görüyoruz. Karabağ’daki olaylarda Türklere karşı soykırım işlendi. Binlerce insan öldürüldü, topraklar işgal edildi. Azerbaycan 30 yıldır işgal altındaydı Türkiye’nin geliştirdiği savunma sanayisi ve silahlarıyla stratejiyle zafer elde edildi. Her devletin elinde silahı olabilir, uçakları olabilir ama yönetecek bir devlet aklı ve cesareti olması lazım. Türkiye’nin hem silahı var, hem savuma gücü var, hem de yönetilen devlet aklı ve cesareti var. Bunu bu ülkeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan kazandırmıştır.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muzaffer Başeğmez 30 Ağustos 2021 13:09

    360 değil 180 derece

  • Ali rızq 28 Ağustos 2021 12:18

    Önce büyüjşehir velediyesime verdufuniz zqrarları açıklatınız gürkan tek tek saymıstı