ÇAKIR: ŞİMDİ HEDEF SÜPER LİG

Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 15:42
ÇAKIR: ŞİMDİ HEDEF SÜPER LİG
Spor Toto 2. Lig Beyaz Gr

 

Sanal Instagram haber içi

Şampiyonluktan dolayı kulüp yönetici, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti:

Bazı değerler, şehirler ve insanların ortak değerleridir. Malatya’da da Yeni Malatya Spor, hepimizin gözbebeği ve ortak değerlerinden bir tanesidir. Türkiye’de bir marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Malatyamız’ın Süper Lig’de temsil edilmesi gerekir. Bu düşünceden hareketle tüm Malatyalıların ortak paydası olan Yeni Malatya Spor’un 1. Lige çıkması için yıllardır büyük destekler verdik. Geçtiğimiz sezonlarda hep son maçlarda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl yakaladık.

Öncelikle lig şampiyonluğundan dolayı başta Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve teknik heyet ile futbolcular olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, Malatyalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Kulüp yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusundan, taraftarına, kurum ve kuruluşlardan, işadamlarına, STK’lardan tüm kesime Yeni Malatya Spor’a verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz. Her zaman hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmamız için son bir basamak kaldı. Bu yıl mücadele edeceğimiz 1. Ligde en kısa sürede başarılı olarak Süper Lig’e çıkmamız lazım. Şimdi hedefte Süper Lig var. Tüm Malatya olarak el ele, omuz omuza vererek, bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız. Birçok konuda Türkiye’de öncülük eden ve örnek alınan Malatya, birlik ve beraberlik içerisinde bunu da başaracaktır.

İlhan içen  haber arası

Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Malatya Spor’un şampiyonluğunu tekrar kutluyor, İlimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.