casino siteleri

Çalık Büyükşehir’e Başkan adayı mı oluyor

Siyaset Düzenleme Tarihi : 25 Temmuz 2020 17:48 Haber Girişi : 25 Temmuz 2020 17:52
Çalık Büyükşehir’e Başkan adayı mı oluyor
Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık Büyükşehir Belediyesine aday olacak mısınız soruya açık kapı bırakarak yavaş yavaş siyasi dengelerin değişeceği iddia ediliyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın “2023’te Malatyalı hemşerilerimize teşekkür etmek ve müsaade istemek istiyorum” sözleri aktif siyaseti bırakacağı şeklinde yorumlanırken, Bu durum Milletvekili Öznur Çalık’ın gelecek seçimde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olur mu sorularını da beraberinde getirdi. Bu düşüncecisini değerlendiren Milletvekili Öznur Çalık, “Böyle bir şey aklımdan hiç geçmedi. Yarınlar da bize ne getirir, ne götürür hiçbir düşüncem yok ama ben Malatya’daki bütün siyasi aktörlerimiz, mevcut Belediye Başkanımız görevinin başında. Böyle bir düşüncemiz asla söz konusu değil” dedi.

YouTube Haber arası

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın “2023’te Malatyalı hemşerilerimize teşekkür etmek ve müsaade istemek istiyorum” sözleri aktif siyaseti bırakacağı şeklinde yorumlandı. Bu durum Malatya’da da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin örneğinin yaşanabilir mi sorularını akıllara getirirken, bu düşünceleri BUSABAH gazetesine değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kısa bir açıklama yaptı.

Malatyalılara şükranlarını ve teşekkürlerini sunduğunu dile getiren Milletvekili Çalık,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da minnetlerini dile getirdi.

BÖYLE BİR ŞEY AKLIMDAN HİÇ GEÇMEDİ

“Allah nasip ederse Malatya’da bu dönem 2023’te yeni görev alacak arkadaşlarımıza görevlerimizi bırakmak istiyorum” diye Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin örneğinin yaşanabilir mi, sorusunu yanıtladı. Milletvekili Çalık, “Yok, böyle bir şey hiç konuşmadık. Dolayısıyla böyle bir şey aklımdan hiç geçmedi. Yarınlar da bize ne getirir, ne götürür hiçbir düşüncem yok ama ben Malatya’daki bütün siyasi aktörlerimiz, mevcut Belediye Başkanımız görevinin başında. Böyle bir düşüncemiz asla söz konusu değil. Mevcut Belediye Başkanımız milletvekili olsa da belediye başkanlığı yapacak yığınla arkadaşımız var ki, ben mevcut belediye başkanımızın da çok çalışkan ve işini götüren bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum. Allah herkese hayırlı hizmetler ve hayırlı makamlar nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

BuSabah Gazetesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.