casino siteleri

Çalık'tan İmamoğlu'na Gönderme

Özel Haber Haber Girişi : 28 Ocak 2022 22:43
Çalık'tan İmamoğlu'na Gönderme
Çalık'tan İmamoğlu'na Gönderme

Malatya’da kar yağışı nedeniyle her yer beyaza bürünürken, doğal zenginlikleri ön plana çıkan Yeşilyurt Belediyesi Karda Doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor.

Deprem konutları

Yeşilyurt Belediyesi sosyal medyada paylaşım yaparak Kar bereketini paylaşmaya devam ediyoruz 

 

Karda Doğa Yürüyüşü,
Kamp Ateşi, ikramlar ve müzik 

29 Ocak Cumartesi günü Yeşilyurt Millet Bahçesi Şelale Restaurant yanında saat 13'de başlayacağını duyurdu 

Yeşilyurt Belediyesi'nin sosyal medyada paylaşım yaptığı Karda Doğa yürüyüş  etkinliğe  AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medyada paylaşım yaparak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yoğun kar yağışının yaşandığı sırada bir balık restoranına yemek yemeye gitmesi çok konuşulmuştu.

Milletvekili Çalık Sosyal medyada 
Görelim..
Kimler geliyor? 

Kar da..
Kamp ateşinde …
Balık da çok güzel olur 

Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Halk Günü’ne katıldı.

YouTube Haber arası

Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirerek, “Ekrem İmamoğlu depremde kayak tatilinde, selde Bodrum’da yat keyfinde, İstanbullu kar altındayken bir balıkçıda ve İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat görüşme yapıyor. Görüşme yapıyor fakat ilk başta 'yemedi' diyorlar. Sonra görüntüler çıktı. '1 saat' dediler, 3 saat çıktı. Gerekli ve yeterli tedbiri almayarak kadın-erkek, çocuk-yaşlı, yüzbinlerce vatandaşı nasıl mağdur ettiğini herkes gördü. Belediyecilik ajans değil gönül işidir. Belediyecilik AK Parti’nin işidir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Abidin aydogmus 29 Ocak 2022 00:27

    Ben 10 gün malatyada kaldim yürütecek yol bulamadım kardankoskoca bir turgut özal araştırma hastanesine bile vatandaş gidecek yol aradı kardan hi bide cogu evin önüneitfaye aracıyla gelip şerit çektiler neymiş çatıdan sarkan buzlar kimsenin kafasına düşmesi diye zaten vatandaş yoldan eve girerken kârın üstünden korkarak geçiyordu o güzelim malatyamiza yakışmadı hiç belediye calismadi

  • Fatih Baydoğan 28 Ocak 2022 23:39

    Geçen bir yazı oludum öznur hanım imamoğluna laf yetiştireceğine malatya da hala ara sokaklar kapalı bakanlara kağıt kebabı yaptıran dağıtan Gürkan a sorsun haberi malatya pencere gazetesinde okumuştum