casino siteleri

Cesedi çuval içinde bulunan gencin katil zanlısı Adana´da yakalandı

Asayiş Haber Girişi : 16 Ekim 2020 12:27
Cesedi çuval içinde bulunan gencin katil zanlısı Adana´da yakalandı
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde, 9 gündür kayıp olarak aranan ve silahla vurulmuş cesedi ormanlık alanda çuval içerisinde bulunması olayının şüphelisi Adana´da yakalandı.
Elbistan´da yaşayan 28 yaşındaki Ergin Gök isimli genç, 7 Ekim günü evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Gök´ü bulmak için polis ve jandarma tarafından arama başlatıldı. Gök´ün cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren jandarma ekipleri, araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Jandarma ekipleri, Afşin ilçesine bağlı Çağılhan Mahallesi´nde cinayet işlendiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, soruşturmanın kapsamını genişletti. Cinayet zanlısı D.I, Adana´da yakalandı.
Şüpheli, sorgusunda Gök´ü öldürdükten sonra cesedini çuval içerisine koyarak Afşin ilçesine bağlı Yazıköy Mahallesi´ndeki ormanlık alana attığını itiraf etti. Şüphelinin belirttiği yere giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede cesedin 9 gündür kayıp olarak aranan Ergin Gök´e ait olduğunu belirledi. Gök´ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.