casino siteleri

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu´ndan Elazığ´a bakanlık sözü

POLİTİKA Haber Girişi : 21 Eylül 2022 14:03
CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu´ndan Elazığ´a bakanlık sözü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ´a bakanlık sözü verdi.CHP Genel Baş
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ´a bakanlık sözü verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Elazığ´da partisinin grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada Elazığ´ın 20 yıldır AK Parti iktidarına koşulsuz şartsız destek verdiğini ancak bu süre zarfında Elazığ´dan hiç bakan çıkmadığını söyledi, iktidara geldiklerinde Elazığ´a bir bakanlık verileceği sözünü verdi. Kılıçdaroğlu, "Özellikleri şu; koşulsuz bir şekilde iktidar partisine destek verdiler. Son seçimlerde biz bir milletvekili çıkardık. İktidara bu kadar destek veren, bütün belediye başkanlıklarını bir şekilde alan bir iktidar, 20 yıldır Elazığ´a tek bir bakanlık bile vermedi. Bay Kemal´in sözüdür, Allah nasip eder, Elazığlıların da oylarıyla iktidar olduğumuzda Elazığ´a bir bakanlık vereceğim" ifadelerini kullandı.