CİMER´den forma istedi, Vali gönderdi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 06 Kasım 2020 09:45
CİMER´den forma istedi, Vali gönderdi
İstanbul´da yaşayan genç Sivasspor taraftarı CİMER´i arayarak Sivasspor forması istedi. Sivas´a ulaştırılan talep Sivas Valisi Salih Ayhan tarafından karşılandı.
İstanbul´da yaşayan 22 yaşındaki Sivasspor taraftarı Erman Yıldırım, takımın formasını almak istedi. Ancak İstanbul´da Sivasspor mağazası olmadığı için forma alamadı. Yıldırım, forma sahibi olmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi´ne (CİMER) bir yazı gönderen Yıldırım, Cumhurbaşkanlığından forma isteğinde bulundu.
Yıldırım ilginç talebinin ardından hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Sivas Valisi Salih Ayhan, Erman Yıldırım´ın İstanbul´da ki evine bir adet Sivasspor forması ve bir kitap gönderdi. Durum karşısında oldukça şaşıran ve mutlu olan Sivasspor taraftarı Erman Yıldırım, Vali Ayhan´a teşekkür etti.
Yıldırım, hediye karşısında mutluluk duyduğunu belirterek, "Sivasspor formamın olmadığı CİMER´e yazdım. Yazdıktan 1 hafta sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi´nden cevap geldi. Sayın Valimiz Salih Ayhan tarafından İstanbul´da bulunan adresime bir adet Sivasspor forması ve bir adet kitap gönderildi. Ben İstanbul´da Sivasspor´un satış noktası olmadığı için Sivasspor forması alamıyordum. Sayın Valimiz Sayın Salih Ayhan tarafından bu formanın hediye edilmesinden mutluluk duyuyorum. Sayın Valimize çok teşekkür ederim´´ şeklinde konuştu.