casino siteleri

Cömertoğlu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı oluyor?

Siyaset Haber Girişi : 14 Eylül 2021 12:02
Cömertoğlu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı oluyor?
Cömertoğlu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı oluyor?

Bu Sabah Gazetesi ve Bu Sabah TV Editörü Didem Barut'un hazırlayıp sunduğu "SORUYORUM" programın ilk konuğu CHP'li Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu oldu.

Deprem konutları

 

 

YouTube Haber arası

Bu Sabah Gazetesi ve Bu Sabah TV Editörü Didem Barut'un CHP'li Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'na önümüzdeki seçimlerde Cömertoğlu'nu  aday olarak yeniden görebilir miyiz sorusuna Başkan Cömertoğlu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan devam ettiği sürece nerede olursa olsun yanındayım. Eğer özellikle Öznur Çalık Hanımefendi aday olursa ben Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım. Bir gün hesaplaşacağımız gün gelecek karşı karşıya geleceğimizi demiştim. Bu kayıp kazanç değil bir duruş.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kerim 14 Eylül 2021 20:45

    Haluk başkan gibi kapasiteli bir adam niye Selahattin'in gölgesine sığınır hiç anlayamıyorum. Ya Haluk bildiğim gibi değil, ya Selahattin bildiğim gibi değil ya Selahattin'in elinde Haluk'un elini ayağını bağlayan birşeyler var ya da birilerine kızgınlığı Haluk'un basiretini bağlamış. Çözemedim gitti.

  • Harun 14 Eylül 2021 15:59

    Kim hangi partiden belli oluyor.

  • Malatya Hakkının Sesi 14 Eylül 2021 14:14

    Sayın Cömertoğlu Öznur hanımın Malatya için yaptığı hizmetler ortada Malatya’daki devlet hastanesi çocuk hastanesi diş hastanesi ve daha sayamadığımız onlarca hizmet öznur hanımı Büyükşehir belediye başkanı olarak görmeyi çok istiyoruz sosyal medya belediyeciliği değil hizmet belediyeciliğini görmek istiyoruz ve inşallah göreceğimizde Ümit ediyoruz..

  • Mustafa kaya 14 Eylül 2021 12:27

    Syn Çalık hanfendinin cömertoğlu karşısında hiç şansı yok