casino siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Malatya Haber Girişi : 12 Mart 2021 17:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
MESOB Başkanı Keskin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 850 bin esnafın gelir vergisinden muaf tutulacağı açıklaması sevinçle karşılandı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Yıllardan beri küçük esnafımız için talep ettiğimiz bu müjdeyi veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

YouTube Haber arası


Konuyla ilgili açıklama yapan MESOB Başkanı Şevket Keskin, Son 20 yıldır konunun yakın takipçisi olduklarını ve her dönemde ilgili yetkililere dosya sunduklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı’nda ‘Reform paketimizde dar gelirli küçük esnafımıza yönelik bir vergi muafiyeti de yer alıyor. Basit usulde vergilendirilen kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, tornacı, çay ocağı işletmecisi, terzi ve tamirci gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz’ müjdesini kamuoyu ile paylaştılar.


Yıllardan beri küçük esnafımız için talep ettiğimiz, tüm dosyalarımızda dile getirdiğimiz bu müjdeyi veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Zor dönemde geçen küçük esnafımız bu müjde ile ayakta kacak, hayat mücadelesi verecek, işyerlerini açık tutabilecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.