Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş´a geliyor

POLİTİKA Haber Girişi : 09 Temmuz 2021 20:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş´a geliyor
Diyarbakır ziyaretinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir sonraki gençlerle buluşmamızı Kahramanmaraş´ta yapıyoruz. İnşallah Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program gerçekleştirmek için gittiği Diyarbakır´da, Kahramanmaraş´ı ziyaret edeceğini belirtti. Türkiye´nin tüm şehirlerinden gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör´ü telefonla aradı. Bir sonraki buluşmanın Kahramanmaraş´ta yapılacağını belirten Erdoğan, "Şuanda, biz Diyarbakır´da Valimizin misafiri olarak sevgili gençlerimizle beraberiz. Hümeyra kızımız geldi. Bana söz vermiştiniz dedi. Kahramanmaraş´a gelebilir mi genç arkadaşlarım dedi. Oylama yaptık. Neredeyse oy birliği ile kabul edildi. Şimdi Kahramanmaraş´ta gençlerimizi ağırlayacağız. Hazırlıkları başlatalım. Kahramanmaraş´ın bütün güzelliklerini gençlerimize gezdireceğiz. İnşallah biz de katılacağız. Sizlerle Kahramanmaraş´ta birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise gerçekleştirilecek buluşma için hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.