casino siteleri

Daha önce imalathanesi yanmıştı, evinde ise ikinci kez yangın çıktı

Asayiş Haber Girişi : 06 Mayıs 2022 00:05
Daha önce imalathanesi yanmıştı, evinde ise ikinci kez yangın çıktı
Kahramanmaraş´ta bir ay önce hem iş yeri hem de evinde yangın çıkan tarhana imalatçısının evinde yine yangın çıktı. İmalatçının tarh
Kahramanmaraş´ta bir ay önce hem iş yeri hem de evinde yangın çıkan tarhana imalatçısının evinde yine yangın çıktı. İmalatçının tarhana firiğini 40 TL´ye sattığı gerekçesi iş yeri ve evinin kundaklandığı iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre yangın, Dulkadiroğlu ilçesi Kanuni Mahallesi´nde Mesut Küçükçakır´a ait evde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Küçükçakır´a ait evde daha önce de yangın çıktığı öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce de Küçükçakır´ın tarhana fiyatlarını 40 TL yaptığı için imalathanesinin de yakıldığı iddia edildi. Duruma mahalle sakinleri tepki gösterirken, çıkan gerginliğe polis ekipleri müdahale etti. Çıkan olayda 5 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri yangın çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.
İşletmecinin kızı Ayşegül Küçükçakır, "3 kere yakıldı. Tehdit içerikli not geldi. `Sana 40 TL´ye sattırmayız´ diye. Lütfen buna bir el atın" derken, Küçükçakır´ın akrabası Adem Kekilli ise, "Bildiğimiz kadarıyla, `Sen niye 40 TL´ye firik satıyorsun? Kahramanmaraş´ta her yerde 60-70-80 TL iken sen niye 40 TL´ye firik satıyorsun´ diyorlar. ´Ben gariban mahallesinde firik satıyorum. Halkım firik yesin´ diyor. Bunun üzerine yine `Sen 40 TL´ye firik satamazsın, 80 TL´ye firik satacaksın diyorlar. Buna tepki olsun diye 20 günde iki sefer evi yakıldı. Bir sefer imalathanesi yakıldı" dedi.