casino siteleri

Damat tırcı olunca düğün konvoyu da tırlardan oluştu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 19 Temmuz 2022 10:28
Damat tırcı olunca düğün konvoyu da tırlardan oluştu
Sivas´ta tır şöförü olan Ozan Kaluc, hayalini gerçekleştirmek için kendisinin ve arkadaşlarının tırlarını süsleyerek gelin almaya tır
Sivas´ta tır şöförü olan Ozan Kaluc, hayalini gerçekleştirmek için kendisinin ve arkadaşlarının tırlarını süsleyerek gelin almaya tır konvoyuyla gitti.
Sivas´ın Koyulhisar ilçesinde tırlardan oluşan gelin konvoyu ilginç görüntüler oluşturdu. Kendisine ait tırı bulunan ve nakliye işiyle uğraşan Damat Ozan Kaluc´un gelini baba evinden almaya giderken aklına ilginç bir fikir geldi. Aynı mesleği yürüten arkadaşlarıyla bir araya gelen Kaluc, kendisine ve arkadaşlarına ait tırları süsleyerek düğün konvoyuna dahil etti. Kaluc, 9 tır, bir yolcu otobüsü ve 55 aracın katıldığı konvoyla gelinin baba evine gitti. Konvoyu gören kız tarafı kısa süreli şaşkınlık yaşayarak o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.
"Aşiret düğünü sandılar"
Damadın abisi Nuri Kaluc, gelin tarafının konvoyu görünce şok olduğunu söyleyerek, "Kardeşim arkadaşlarıyla birlikte heves etti. Konvoya 9 tır 1 otobüs 55 araba katıldı. Şehir halkı konvoyu görünce çok oldu aşiret düğünü sandılar. Sivas Koyulhisar´da ilk kez böyle bir düğün olduğunu söylediler. Gelin tarafı da konvoyu görünce şok oldu. Böyle güzel bir konvoy olduğu için mutlu mesut oldular" ifadelerini kullandı.