casino siteleri

Danışman ne yapmaya çalışıyor?

Malatya Haber Girişi : 29 Ekim 2022 17:42
Danışman ne yapmaya çalışıyor?
Başkan Gürkan'ın danışmanı ne yapmaya çalışıyor?

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin 99.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, çocukları kitapla buluşturmak ve aynı zamanda çocuk kitapları konusunda çalışma yapan pek çok yazar, düşünür ve akademisyenle bir araya getirmek amacıyla 29 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında ‘Yeşilyurt Çocuk Kitapları’ Festivaline ev sahipliği yapıyor.

Deprem konutları

 

Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivali açılışına Malatya Valisi Hulusi Şahin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar birlikte katıldı.

 

Ak partili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı M. Fatih Kerimoğlu Ak partili Yeşilyurt Belediyesine Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen yazarlardan birini kastederek ithamda bulundu.

 

 Malatya büyükşehir belediye başkanı danışmanı Kerimoğlu kendi Twitter hesabı üzerinden Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Yeşilyurt çocuk kitapları festivaline davetli olan yazarlardan biri üzerinden Yeşilyurt Belediyesine ithamlarda bulundu .

 

Danışmanı olduğu Belediye Başkanı Gürkan'ın bu festivale katıldığı halde Kerimoğlu'nun böyle bir açıklama yapması ilginç karşılandı.

 

Danışman Kerimoğlu "Parti ve Şehir değerlerine hakarettir" diyerek Ak Parti'ye yakınlığın ile bilinen yazarların Malatya'ya birini kastederek gelişini eleştirdi. Danışmanlığını yaptığı Belediye Başkanı katıldığı halde kendisi hangi partiye ait olduğu merak konusu oldu.

 

Danışman Kerimoğlu hakkında Başkan Gürkan'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.

 

Danışman Kerimoğlu'na soruyoruz 

 

Malatya'da o kadar olay oldu hangisi hakkında bir açıklama yaptınız. 

 

Malatya Uluslararası Film Festivali "Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacak!" Diyerek duyurmuş sonra kamuoyundan gelen tepkilerden dolayı iptal etmişti o zamanlar nerelerdeydiniz?

Kerimoğlu'nun yaptığı paylaşım

 

Bir çok Ak Partili Belediyesi'nin davet ettiği yazarların katıldığı programlardan bazıları

 

 

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erhan 31 Ekim 2022 18:14

    Sesli güldüm hala gülüyorum selo işi biliyor siz işi bilmez adamları getirir koyarsanız işte böyle kendisi adam yetiştirir size de böyle saldırtır öyle oturur seyredersiniz geçende öznur a yeni camimin önünde ayar vermişti bu danışman milletin ağzı açık kalmıştı kim ne dersin işini çok iyi yapıyor.

  • Muzaffer K 31 Ekim 2022 18:12

    Siz Selahattin in haberlerini her yerde kim yaptırıyor zannediyorsunuz adam gece gündüz her yerde algı yapıyor her yerde reklamları var bu hırsla Çırmıktının yeni başkanı geliyor haberiniz olsun

  • Polat Kılıç 31 Ekim 2022 18:04

    Fatih Kerimoğlu nu Selahattin Başkan ın arkasında dolaşan bir adam görenin aklına şaşarım. Kardeşim bu kadar yıl sonra Selahattin in en uzun süre birlikte çalıştığı adam oldu. Hemde Selahattin in kimseye danışmayacagını bilindiği halde. Şaka maka Kerimoğlu şu anda Belediyede ikinci adam. Tüm kararlarda adı var

  • Süleyman 31 Ekim 2022 18:01

    Siz isteseniz de istemeseniz de Kerimoğlu Yeşilyurt'a hızlı hızlı geliyor gibi

  • Turan 30 Ekim 2022 10:05

    Bir memlekette küçük adamların büyük gölgeleri oluşuyorsa o ülke batıyordur. Sanal haberden ricam küçük adamları bu kadar önemsememesi. Sinek küçük ama mide bulandırıyor sonuçta.

  • Kaan 30 Ekim 2022 10:02

    Birileri yeni mahallesine tarikatçı geçmişini unutturmaya çalışıyor olabilir.

  • Özdemir Yılmaz 29 Ekim 2022 22:34

    Kimki bu arkadaş yazdığı da o denli kayda değer olsun. Sayın başkanın arkasında gezmekten başka bir işi varmı acaba?

  • Hakan deniz 29 Ekim 2022 21:42

    MalatyaSanal haber tarafsız! Haber yapmaya devam ediyor. Danışman olunca kendi düşüncesini dile getiremez mi?

  • Sefa demir 29 Ekim 2022 20:46

    Başkan konferansa gitmedi ki..sergiyi gezdi ..araştırın lütfen önce !

  • Mazlum 29 Ekim 2022 20:03

    Rahmetli Kemal sunalın bir sahnesi aklıma geldi Mazlumu getiririn bana pardon pardon şabanı getirin bana hatta pardon pardon Fatihi getirin bana :))) Bu arkadaşı bu kadar ciddiye alıp haber yapmanızı beğenmediğimide belirtmek isterim…