casino siteleri

Dedesi Malatya’dan İstanbula geldi

Türkiye Düzenleme Tarihi : 27 Temmuz 2020 00:13 Haber Girişi : 27 Temmuz 2020 00:17
Dedesi Malatya’dan İstanbula geldi
Dedesi Malatya’dan İstanbula geldi Hamallık yaptı 120 dükkan miras bıraktı

Ebru Şancı'nın 12 yıl önce ölen dedesi Mehmet Şancı'dan miras kalan Eminönü-Gedikpaşa'daki 120 dükkanlı 2 han için açtığı dava sonuçlandı.

Deprem konutları

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, 12 yıl önce kaybettiği dedesi Mehmet Şancı’dan miras kalan Eminönü-Gedikpaşa’daki 120 dükkanlı 2 han için dava açmıştı. Çünkü dedesinin ikinci eşi, hanlardan birini istemişti.

2010’dan bu yana devam eden dava sonuçlandı. Karşı taraf, Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmayı kabul etti. İki han satışa çıkacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı'ya kalacak.

YouTube Haber arası

Ebru Şancı, "Dedem Mehmet, Malatya-Pötürge’den İstanbul’a geldiğinde o hanlarda hamal olarak çalışmış. Yıllar içinde başarılı olup çalıştığı hanı almış. Ardından ikinci bir hanın daha sahibi olmuş. Dedemin alınteriyle kazandığı mirasına sahip çıktım," dedi.

Etiketler : Ebru şanşı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bir bilen 27 Temmuz 2020 10:34

    Çok önemli bir konu bence bu haber. İşsizlik sorunu, yapılmayan hizmetler, verilip de tutulmayan sözler bu gibi haberlere gerek yok, ama bütün toplumu ilgilendiren bu tür haberler çok önemli. Haber vermeseydiniz ne yapardık bilemiyorum. Mükemmel bir gazetecilik örneği.