casino siteleri

Dehşet saçan eski koca adliyede

Asayiş Haber Girişi : 09 Aralık 2021 10:50
Dehşet saçan eski koca adliyede
Boşandığı karısını sokak ortasında üç yerinden bıçaklayan eski koca, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yargılanmak üzere adliyeye sevk edildi.
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan olayda, N.G. (37) isimli şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bir yıl önce boşandığı eski eşi M.B.´yi (35) 3 yerinden bıçakladı. M.B., jandarma görevlilerinin müdahalesi ile saldırganın elinden güçlükle kurtarıldı. Bu anlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına da yansıdı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde tedavisi süren M.B.´nin bileğinden, göğsünden ve karaciğerinden yara aldığı öğrenildi. M.B.´nin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Eski koca İstanbul´dan gelmiş
Üç çocukları bulunan çiftin bir yıl önce boşandıkları ve evliliklerinden üç çocukları olduğu öğrenildi. İddiaya göre, M.B.´nin N.G. tarafından sürekli tehdit edildiği, M.B.´nin bu nedenle koruma talebinde bulunduğu ileri sürüldü. M.B.´nin olay günü sığınmak için İlçe Jandarma Komutanlığına gittiği, ancak binaya kısa bir mesafe kala olayın gerçekleştiği anlaşıldı.
N.G., Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.