casino siteleri

Depremde de pandemide de esnafımıza çok önemli destekler verdik

Siyaset Haber Girişi : 17 Ağustos 2022 20:14
Depremde de pandemide de esnafımıza çok önemli destekler verdik
Depremde de pandemide de esnafımıza çok önemli destekler verdik

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Çakır, son olarak parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Can ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Üner Özer ve partililerle birlikte kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

YouTube Haber arası

 

Esnaflarla istişarelerde de bulunan Çakır, sık sık esnaflarla bir araya geldiklerini kaydetti.

 

AK Parti olarak 21 yıldır milletle beraber kol kola, omuz omuza yol yürüdüklerini dile getiren Çakır,"Biz milletimizin her daim emrine amadeyiz.

21 yıl önce bu kutlu yürüyüşe çıktığımızda 'biz millete hizmetkar olmaya geliyoruz' demiştik ve 21 yıldır bu çizgiden bir an olsun sapmadık. Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her daim milletimizin, esnafımızın yanında olduk, sorunları birlikte aştık.  Bugün, büyük badireler atlatarak yoluna devam eden büyük bir partiyiz. Bu tabii ki milletimizin sayesinde oldu. Milletimiz bize her daim güvendi, bizim yanımızda durdu milletimiz bizim yanımızda durdukça biz daha güçlü olacağız. Aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Herkes şunu çok iyi bilsin ki eskisinden daha güçlüyüz, eskisinden daha kararlıyız. AK Parti salt bir parti değil. AK Parti bir millet hareketidir. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bugün her yerde AK Parti'nin izleri var, AK Parti'nin eserleri var.  İnşallah daha iyi olacağız, ülkemizi daha iyi yerlere getireceğiz. Esnaflarımızla, işçilerimizle, memurlarımızla birlikte daha refah günlere ulaşacağız. Biz her daim esnafımızın da emekçimizin de yanında olduk. Depremde de pandemide de esnafımıza çok önemli destekler verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Biz esnafların şehrin temeli olduğunu biliyoruz her zaman onların yanındayız" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.