Depremin Şiddeti Kameralara Böyle Yansıdı

Malatya'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde istinat duvarının yıkıldığı, iş yerlerindeki vatandaşların ise panikle dışarı kaçtığı anlar yer aldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Depremin Şiddeti Kameralara Böyle Yansıdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin yeni güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

 

Kameralara yansıyan görüntüler, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde boş bir bahçede bulunan istinat duvarının sarsıntıya dayanamayarak yıkıldığı anlar yer aldı.

 

Depremin merkez üssü olan Battalgazi ilçesine bağlı Taşkinik Mahallesi’ne yakın konumda bulunan Pütürge ilçesi Çayköy Mahallesi’nde de bir güvenlik kamerası sarsıntı nedeniyle sallandı. Depremi en şiddetli hisseden bölgelerden biri olduğu belirtilen mahallede yaşanan panik kameralara yansıdı.

 

Öte yandan kentteki bazı iş yerlerinde depreme yakalanan vatandaşların panikle dışarı kaçtığı anlar da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler, sarsıntının kent genelinde oluşturduğu korku ve paniği ortaya koydu.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Haber Ajansı
Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!