casino siteleri

Depremzede minik Zehra´ya doğum günü sürprizi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 05 Nisan 2023 01:10
Depremzede minik Zehra´ya doğum günü sürprizi
Depremzede minik Zehra´ya doğum günü sürprizi

Malatya´da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri hasar alan depremzede minik Zehra´ya doğum günü sürprizi yapıldı. İki yaşındayken babasını da kaybeden Zehra Demir sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu söyledi.

Deprem konutları


Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Yeşilyurt ilçesi Çukurdere Mahallesi´nde annesiyle birlikte çadırda yaşayan minik Zehra Demir´e mahalle muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş ve mahalle sakinleri tarafından 6´ncı yaş gününde sürpriz kutlama yapıldı.



İki yaşında iken babasını kaybettiği öğrenilen minik Zehra kutlama için çok mutluğu olduğunu belirtirken annesi ise mahalle muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş´a teşekkür etti.



"Hep birlikte bir aile olduk"

YouTube Haber arası



Depremle birlikte zor günler geçirdiklerini aktaran muhtar Gönültaş ise "İki yaşında babasını kaybeden Zehra´ya 6´ıncı yaş gününde ailemizle birlikte kutlama sürprizi yaptık. Çadırda zaten hep birlikte bir aile olduk, zor günler geçiriyoruz ama Zehra´nın doğum gününü unutmadık, annesi ve kendisinin haberi olmadan sürpriz yaptık. Bugün mutluluktan ağladık, Zehra´yı da mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. 7´nci yaş gününü daha iyi bir şekilde kutlamayı umut ediyoruz" diye konuştu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.