casino siteleri

Desnet En İyilerin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Bilim-Teknoloji Haber Girişi : 29 Ocak 2022 09:05
Desnet En İyilerin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Sektörünün öncü ismi Desnet, 2021 yılında Avrupa’nın En İyi 10 Saha Çözümü Sağlayıcısı listesinde yer alan tek Türk şirketi olmanın haklı gururunu yaşıyor. Karekod okuyucu ve barkod yazıcı başta olmak üzere birçok farklı ürünü en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran Desnet’in hizmetleri bununla da sınırlı kalmıyor. Müşterilerine; teknik servis ve onarım, ikinci el alım, ikinci el satış, el terminali kiralama, özel batarya üretimi, e-geri dönüşüm, eskiyi getir yeniyi götür, yerinde servis/kurulum, stok sayım hizmetleri, özel yazılım hizmetleri ve proje danışmanlığı hizmetleri de sunuyor.

YouTube Haber arası

İkinci el alım hizmetinden yararlanmak isteyen müşteriler ürünlerini kırılmayacak şekilde ambalajlayarak Desnet’e gönderirler. Kutunun içine kartvizit, firma olunması durumunda cari bilgiler ve hesap numaraları eklenmelidir. desnet.com.tr adresinde yer alan İletişim sayfasındaki Yenibosna/İstanbul adresine kargoyla peşin ödemeli olarak gönderim yapılır. Anlaşmalı kargo bulunmuyorsa MNG Kargo ile Desnet’e karşı ödemeli olarak gönderilir. Kargo bedeli daha sonra Desnet’in yapacağı ödemeden düşülür. Uzman teknik ekip gelen ürünleri analiz eder, maliyetini belirler ve teklif gönderir. Teklif onaylandığı takdirde 48 saat içinde hesaba ödeme yapılır. Teklif onaylanmazsa ürünler bakımları ücretsiz bir şekilde yapılmış olarak aynı gün kargoyla iade edilir.

Desnet ikinci el ürünleri yalnızca kullanıcısı belli, kurumsal müşterilerden ve faturalı olarak alır. Yüksek düzeyde teknik uzmanlığa sahip Desnet ekibi donanımların tüm modüllerini ve özelliklerini test ettikten sonra ikinci el olarak satışa sunar. Desnet’ten ikinci el ürün satın alan müşteriler 1 ay süre içinde geri iade ve farkını ödeyerek sıfır ürüne geçebilme imkanına sahiptir. Satın aldıkları ürünü 1 ay süreyle test edebilirler, istedikleri takdirde sıfır ürün satın alabilirler. Desnet tarafından ikinci el ürünlerin tamamı 6 ay, 1 yıl ya da 2 yıl garantili olarak satışa sunulur. İkinci el alım yapılan ürünler teknik servise getirildiklerinde sıfır ürünlerle aynı statüde işlemden geçerler. Ürünlerin servisi maksimum 48 saat içinde tamamlandıktan sonra kargo ile adrese teslim yapılır.

Aynı zamanda el terminali bataryası özel üretimi hizmeti de veren Desnet 3D printerlarda özel olarak kasasının birebir kopyası üretilen bataryanın içinde istenilen mAh değerinde, orijinal ve garantili batarya hücresi entegre eder. Böylece aylarca ithalat sürecinin tamamlanması beklenmeden ya da orijinalinin bulunmamasından dolayı mağduriyet yaşanmadan çözüm üreterek müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlar. Kullanılan el terminali, mobil yazıcı gibi teknolojik ürünlerin bataryası biten işletmeler yenisini hemen temin edemedikleri durumda bu sayede mağduriyet yaşamazlar. Eğer kullanılan el terminalinin bataryası stoklarda bulunmuyorsa yapılan el terminali yatırımı hiçbir şey ifade etmez. Bu durumda stoklarda olmayan ya da üretimi sona erdirilmiş ürünler Desnet tarafından 3D printerda basılır ve içine orijinal batarya hücresi yerleştirilir. Sonuç olarak sıfırından farksız olarak garantili çözüm 3 gün içinde elde edilebilir. Desnet tarafından satılan el terminali batarya marka ve modelleri şu şekildedir: Zebra el terminali bataryaları, Honeywell el terminali bataryaları, Panasonic endüstriyel tablet bataryaları, Zebra mobil barkod yazıcı bataryaları, M3 mobile el terminali bataryaları, Casio el terminali bataryaları, Newland el terminali bataryaları, Unitech el terminali bataryaları, Unitech el terminali bataryaları, Datalogic el terminali bataryaları, Intermech el terminali bataryaları, Motorola el terminali bataryaları, Pitech el terminali bataryaları ile ihtiyaç duyulan diğer tüm marka ve model el terminalleri ile barkod donanımlarının bataryaları.

Yerinde Servis Yerinde Kurulum Hizmeti Desnet’te

Desnet müşterilerine yerinden sabit ya da sökülmesi zor olan ürünler için yerinde servis hizmeti sunar. Türkiye’nin tüm illerinde verilebilen hizmet yalnızca sökülmesi zor olan ürünler için değil çok yoğun bir tempoda çalışan işletmelerin iş süreçlerinin aksamaması konusunda da bir avantaj haline gelebilir. Kablosuz Ağ Ürünleri ve endüstriyel barkod yazıcılar olmak üzere yerinde kurulumu zor ve önem arz eden ürünler konusunda işletmeler ürünü Desnet’ten satın almış olup olmamaları fark etmeksizin yerinde servis ve kurulum hizmeti alabilirler. Yerinde servis ve kurulum hizmeti Desnet’in alanında uzman ve eğitimli teknik servis ekibi tarafından; mobil el terminalleri, kablosuz ağ ürünleri, barkod okuyucular, barkod yazıcılar, endüstriyel tabletler, araç yazıcı setleri, dokunmatik POS PC’ler, RFID donanımlar ve nokta vuruşlu yazıcılar kategorilerinde verilir.

Mobilite, barkod ya da RFID ve kurumsal ihtiyaçlar olan sektörel ya da özel her türlü yazılımı geliştirme konusunda Desnet ekibi oldukça deneyimli ve donanımlıdır. Geliştirilen özel yazılım çözümleri sayesinde müşterilerden gelen talepler karşılanabilmektedir. Hazır paket programlar en çok %60 civarında işletmelere uyar ve gerisi özelleştirilmelidir. Hazır bir yazılımın işletmeye uyarlanması da sıfırdan yazılım geliştirme maliyetlerine mal olabilir. Desnet; saha satış otomasyonu projeleri, depo otomasyonu projeleri, üretim takip ve kontrol otomasyonu projeleri, vale ve otopark otomasyonu projeleri, stok sayım ve envanter yönetimi projeleri, demirbaş takip otomasyonu projeleri, sayaç okuma otomasyonu projeleri, saha servis otomasyonu projeleri, depo yönetim projeleri, restoran cafe otomasyon projeleri, sürü takip otomasyonu projeleri ve RFID projeleri kategorilerinde özel yazılımlar geliştirmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.