• Haberler
  • DEVLET HASTANESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

DEVLET HASTANESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Malatya Devlet Hastanesi'

    Program Malatya Devlet Hastanesi ve Begüm Kartal İlkokulu ve Ortaokulu işbirliği ile Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü bahçesinde gerçekleştirildi.

    Programa Hastane başhekimi Erhan BERK, Hastane yönetimi, hastane çalışanları tedavi gören hastalar ve yakınları, programa destek veren Begüm Kartal İlkokulu ve Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

    Programda Folklor Gösterisi, Müzik Dinletisi, İbiş Show, Suyun tasarruflu kullanımı ile ilgili animasyon gösterileri, Kukla gösterileri yapıldı. Ayrıca Palyaço Show, Yüz Boyama Etkinlikleri ve Yarışmalar düzenlendi. Sponsorların katkılarıyla alınmış olan hediyeler çocuklara dağıtıldı. Katılımda bulunanlar müzik eşliğinde eğlendi.

    Programa katkıda bulunanlara hastane yönetimi tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Serviste yatan çocuklar ziyaret edilerek hediyeler dağıtıldı. Programdan sonra hastalar ve hasta yakınları etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!