DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BİR MAÇ

Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2015 10:49
DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN BİR MAÇ
TFF Antrenman Sahası'nda


Körfez İskenderun Spor deplasmanında pozitif bir futbol oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Körfez İskenderun Spor maçında girdiğimiz gol pozisyonları, son haftada oynadığımız maçlardan daha fazla. Karşılaşmada 3 golümüz vardı. Birini hakem dışarıdan geldi diye iptal etti. Ama penaltı noktasına düşen bir top nasıl dışarıdan gelebilir ki. Korneri kullanan Ramazan Kahya’da, devre arası topu korner çizgisinin iç tarafına koydum dedi. Ağlarda pek sağlıklı değilmiş. Top ağlarla buluşuyor. Fileyi yırtıp dışarı çıkıyor. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonlar vardı ki, maçı erken bitirmemiz gerekiyordu” diye konuştu.
 
"Son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız"
 
Teknik Direktörümüz Feyyaz Uçar, Körfez İskenderun Spor karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını kaydederken, son vuruşlarda daha dikkatli olmaları gerektiği öz eleştirisinde bulundu.
 
Hocamız Feyyaz Uçar, Körfez İskenderun Spor karşısında her şeye rağmen çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Körfez İskenderun Spor karşısında 1-0’dan sonra 2’nci golü atıp rahatlamamız lazımdı. Kendi işimizi zora soktuk. Fatih ile son dakikada bile kaçırdığımız yüzde yüzlük gol pozisyonu var. Son vuruşlarda daha dikkatli olmamız gerek. Her şeye rağmen çok önemli bir galibiyetti. Eksik kalmamın sıkıntılarını yaşadılar."
 
"İyi bir havamız var, mutlu sona ulaşacağız"
 
Hocamız Feyyaz Uçar, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, mutlu sona ulaştıklarını dile getirdi.
 
Hocamız Feyyaz Uçar, "Şimdi son düzlüğe girdik. Bu maçı geride bırakmamız gerek. En önemli maç ilk oynayacağımız maçtır. Bu hafta İrfan Başaran’ın cezası bitti. Samed’i bir hafta daha hazırlama şansımız var. Riske etmedik. Maç içinde bir ara sokmayı düşündüm. Galibiyet golünden sonra bu hafta daha bekleme kararı aldık. Vedat’ın sakatlığı geçti. O da bu hafta bizimle. Havamız çok iyi. 3 hafta sonra mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.
 
"Dikkat etmemiz gereken bir maç"
 
Tecrübeli çalıştırıcı, Bayrampaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çekerek, temkinli konuştu.
 
Takım olarak sadece Bayrampaşa maçına odaklanmaları gerektiğini dile getiren Uçar, "Haftalar atlanıyor sadece bir maça odaklanılıyor. Böyle biz kendimizi sıkıntıya sokarız. Nasıl Pendikspor karşısında sıkıntı yaşadıysak, Menemen maçında da öyle sıkıntı yaşarız. O yüzden biz hafta hafta önümüze bakacağız. Şampiyonluk maçı havasına girmek bence manasız olur. Biz şimdi öncelikle Bayrampaşa maçına odaklanmamız gerek. Kolay maç yoktur. Rahat takımlar sahada daha olumlu futbol oynuyor. O yüzden dikkat etmemiz gereken bir maç” İfadelerini kullandı.
 
"Bu sene cezalardan aldık başımızı gidiyoruz"
 
Hocamız Feyyaz Uçar, takımın üst üste aldığı cezalar sonrası bir de Pendikspor maçında alınan cezasının eklenmesi nedeniyle sitemde bulundu.
 
Alınan cezalar karşısında, 'Bu sene cezalardan başımızı aldık gidiyoruz' siteminde bulunan Uçar, "Oynadığımız maçlarda ikinci yarı 2 kez seyircimizden yoksun olduk. Bir maçı kazandık. Birinde ise berabere kaldık. Bizim için bir dezavantaj oluşturmuyor. Gönül isterdi ki bu maçı seyircimiz önünde oynayalım. Ama şartlar böyle. Bu sene cezalardan aldık başımızı gidiyoruz. İkinci yarının içinde 5 maç ceza aldık. Kırmızı kartlardan cezalı bir sürü oyuncumuz oldu. Başkanımız ceza aldı. Yani cezalardan çok çektik çok. Ama her ne olursa olsun, biz bu sene Şampiyon olacağız” dedi.

Sanal Instagram haber içi