casino siteleri

Diyarbakır İstanbul Uçak Bileti

Diğer Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 12:54
Diyarbakır İstanbul Uçak Bileti

Dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan İstanbul, yıl içinde çok sayıda yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor. Her yıl çok sayıda turistin uğramakta olduğu İstanbul, yurdun diğer bölgelerinden de yoğun bir ziyaretçi kabul ediyor. Özellikle tarihi ve doğa güzellikleriyle, sakin bir şehir hayatı yaşayan Diyarbakırlılar, İstanbul’da keyifli ve eğlenceli bir tatil yapabilmek için Diyarbakır İstanbul uçak bileti satın alarak, şehirlerarası yolculuğun keyfini çıkarıyor. Diyarbakır’dan İstanbul’a seyahat etmek isteyenler, en ucuz Diyarbakır İstanbul uçak biletini nereden satın alabileceklerini merak ederken, Bilet Dükkanı, sağlamış olduğu imkanlar ve kampanyalar ile ucuz uçak bileti konusunda hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. İstanbul’da keyifli bir tatil yapmak isteyenler için İstanbul rehberi sunan Bilet Dükkanı’ndan ucuz Diyarbakır İstanbul uçak bileti satın alabilir, İstanbul’da gezilecek yerleri yenilecek yemekler ve alışveriş mekanları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

YouTube Haber arası

Diyarbakır Şehir Merkezinden Havalimanı’na Nasıl Gidilir?

1952 yılında hizmete başlayan Diyarbakır Havalimanı, hem sivil hem de askeri bir bölgede yer almaktadır. Şehir merkezine 11 kilometre uzaklıkta bulunan havalimanına yurt içi ve yurt dışı uçuşlar gerçekleşmektedir. 2021 yılı Kasım ayı verilerine göre yolcu trafiği 1 milyon 244 bin 981 olarak kaydedilmiştir. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Diyarbakır Havalimanı, Türkiye’nin en işlek havalimanları arasında yer almaktadır. Şehir merkezine çok uzak olmayan havalimanına ulaşım da oldukça kolaydır. Şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na gitmek isteyen Diyarbakır istanbul uçak bileti yolcuları belediye otobüsleriyle, taksilerle ya da araç kiralayarak hızlı ve kolay ulaşım sağlayabilirler.

İstanbul Havalimanlarından Şehir Merkezine Ulaşım

 

Diyarbakır İstanbul uçak bileti olan yolcular Anadolu Yakası’nda konaklayacaksa Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih eder. Şehir merkezine ulaşım ise birden fazla ulaşım yöntemi ile mümkündür. Havaİst, HAVAŞ ve İETT otobüsleri, havalimanından şehir merkezine rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Bunun yanı sıra havalimanı içerisinde yer alan araç kiralama acenteleri de yine şehir merkezine ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır.

Zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan İstanbul, bulunduğu konum ve sahip olduğu güzelliklerle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Diyarbakır’ın sakin atmosferinden çıkıp, hareketli bir tatil planı yapanlar için Bilet Dükkanı, İstanbul’da gezilecek yerler, yenilecek yemekler ve alışveriş yapılacak mekanlar ile ilgili İstanbul şehir rehberi sunar.

 

En uygun fiyatlara uçak bileti aldıktan sonra; konaklama, araç kiralama ve transfer gibi ürünler için çeşitli fırsatları görmek için https://www.biletdukkani.com/diyarbakir-istanbul-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.