casino siteleri

Doğanşehir'de CHP'ye Sert Cevap!

Siyaset Haber Girişi : 11 Haziran 2020 10:30
Doğanşehir'de CHP'ye Sert Cevap!
Başkan Küçük ve İlçe Başk

Başkan Küçük,”Hizmet İçin Doğanşehir Belediyesi’ni Örnek Almalısınız”
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve Doğanşehir AK Parti ilçe Başkanı Kavuncuoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın geçtiğimiz gün  Doğanşehir CHP ilçe teşkilatında ortaya attığı ve aslı olmayan iddialara açıklık getirdi.
 
Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem’in sosyal medya hesabından yazılı ve videolu  asılsız iddialarda bulunduğunu belirten Doğanşehir AK Parti ilçe Başkanı Kavuncuoğlu, Tekstil Atölyesinin yapılacağı yerdeki ağaçlar kesilmediğini ve ağaçların Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince zarar verilmeden yerlerinden söküldüğünün altını çizdi.
 
CHP il başkanı Enver Kiraz ve CHP Doğanşehir ilçe başkanı Kenan Erdem’in yapmış olduğu iddialara açıklık getiren başkan Kavuncuoğlu,“Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem'in 3 Haziran tarihinde sosyal medya hesabında yazılı ve videolu asılsız iddialarda bulunmuştur. Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem'in asılsız iddialara Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük karşı açıklama yapma gereği duymuştur. Ancak CHP il başkanı Enver Kiraz’ın CHP Doğanşehir ilçe başkanı Kenan Erdem’in yapmış olduğu açıklamadan haberi yok ki 6 ay önce ihaleye çıkarılan yerin Sayın Vahap Küçük’ün İlçemize 1000 kişilik yaptıracağı Atölyeden vazgeçtiğini ve bunu CHP’yi kullanarak gündeme getirdiğini söyleyerek asılsız iddialarda bulunmuştur.  Bilinmelidir ki; söz konusu tekstil atölyesi koronavirüs nedeniyle sadece gecikmiştir.  Doğan Tekstil sahibi Şenol bey de inşaatın  İnşaatın pandemi  nedeniyle  geciktiğini ve  bu ay içerisinde Atölyenin inşaatına başlanılacak olup, bu sene içerisinde de işçi alımının yapılacağını  ifade ettiler. Ayrıca, Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem, kendi sosyal medya hesabından Tekstil Atölyesinin yapılacağı yerdeki ağaçlar kesiliyor iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu Tekstil Atölyesinin yapılacak alandaki ağaçlar Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ağaçlara hiçbir zarar verilmeden yerlerinden sökülüp yine aynı yerin alt tarafına dikilmiştir” şeklinde konuştu.
 
 'ONLAR KONUŞUR BİZ YAPARIZ'
Kimsenin Doğanşehir’in geleceği ve ekmeğiyle oynamaya hakkının olmadığını da dile getiren AK Parti Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu, “Onlar Konuşur, Biz Yaparız” kimsenin Doğanşehir ilçemizin geleceği ve ekmeğiyle oynamaya hakkı yoktur. Asılsız iddialarda bulunup açıklama yapan CHP’li arkadaşlarımız yürekleri yetiyorsa 10 kişilik atölye kurup iş versinler bizlerde kendilerine teşekkür edelim dedi.
 
Doğanşehir’de yapılacak olan  atölyede 1000 kişinin istihdam edileceğini belirten  Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise “Doğanşehir ilçemize yapılacak olan bu atölyede 1000 kişinin istihdamı sağlayacak olup, şuanda faaliyet gösteren atölyelerimizde çalışan hiçbir kişinin siyasi kimliklerine bakılmadığı gibi bu açılacak olan Atölyede de hiçbir kişinin siyasi kimliğine bakılmayacaktır” ifadesini kullandı. 
 
“BİLGİ KİRLİLİĞİNE İTİBAR ETMEYİN”
 Gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir Doğanşehir inşa etmek adına hep çalıştıklarının altını çizen Başkan Küçük, “Doğanşehir’imiz için bu düşüncelerle yola çıkarken, aslı olmayan yalan yanlış açıklamalarla karşı karşıya kalıyoruz.  Belediyemiz ağaç kestiği ya da çevreye zarar verdiği açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır.Bu açıklamalar doğru değildir. Gerçeği araştırılmadan, kaynağı bilinmeden, gelişi güzel şekilde ortaya atılan bu tür iddialar bilgi kirliliği ve yıpratma amacı taşımaktadır.  Kaldı ki belediyemiz, yaptığı çevreci yatırımlarla dikkat çeken bir belediye. Hemşehrilerimizden beklentimiz, bu tür açıklamalara itibar etmemeleridir. Malatya’da ki CHP'li ilçe belediyelerin  önemli işlere imza attığını belirterek bunu görmek adına  bizleri ilçelere davet edenler ilk önce siz; hizmet vermek istiyorsanız Doğanşehir Belediyesi’nin hizmetlerini örnek almalısınız. İfadelerini kullandı.

YouTube Haber arası