DOĞU DERBİSİ'NİN KAÇINÇI HAFTA OLDUĞU BELLİ OLDU

Spor Haber Girişi : 21 Temmuz 2016 19:49
DOĞU  DERBİSİ'NİN  KAÇINÇI HAFTA  OLDUĞU BELLİ OLDU

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. 
TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'ndaki kura çekimine TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminde Yeni Malatyaspor Kulübü’nü temsilen genel sekreter Erdal Gündüz hazır bulundu.
19 Ağustos tarihinde başlayacak ligde Malatya-Elazığ derbisi ise 9. haftada oynanacak. Yeni Malatyaspor’un ligin ilk yarısında oyanyacağı karşılaşamaların fikstürü şöyle:

1. Hafta: Mersin İdmanyurdu - Yeni Malatyaspor
2. Hafta: Yeni Malatyaspor - Samsunspor
3. Hafta: Denizlispor - Yeni Malatyaspor 
4. Hafta: Yeni Malatyaspor - Gaziantep Bş. Bld. Spor
5. Hafta: Altınordu - Yeni Malatyaspor
6. Hafta: Yeni Malatyaspor - Balıkesirspor
7. Hafta: Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor
8. Hafta: Yeni Malatyaspor - Balıkesirspor
9. Hafta: Elazığspor - Yeni Malatyaspor
10. Hafta: Yeni Malatyaspor - Ümraniyespor
11. Hafta: Eskişehirspor - Yeni Malatyaspor
12. Hafta: Yeni Malatyaspor - Giresunspor
13. Hafta: Göztepe - Yeni Malatyaspor
14. Hafta: Yeni Malatyaspor - Bandırmaspor
15. Hafta: Yeni Malatyaspor - Adana Demirspor
16. Hafta:Boluspor - Yeni Malatyaspor
17. Hafta: Yeni Malatyaspor - Sivasspor

Sanal Instagram haber içi

Yeni Malatyaspor fikstürden memnun 

İlhan içen  haber arası

 PTT 1. Lig fikstür çekimine Yeni Malatyaspor’u temsilen katılan Kulüp Genel Sekreteri Erdal Gündüz, iyi konsantre olmaları halinde ligin ilk haftalarını kendi avantajlarına çevirebilecekleri söyledi. 
TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda yapılan kura çekimi sonrası İHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Genel Sekreteri Erdal Gündüz, iyi bir fikstür çektiklerine inandığını ifade etti.

“Her takımla eninde sonunda karşılaşacağız”
2016 - 2017 futbol sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Gündüz, “Öncelikle ülkemizin içinde bulunduğu bu önemli süreçte bu sürecin hayırlar getirmesini diliyor ve büyük ulusumuzun değerli insanlarını saygıyla selamlıyorum. İnşallah PTT 1. Lig’de güzel bir sezon bizleri bekliyordur. Fikstüre baktığımızda, iyi konsantre olunması durumunda ilk haftalarını avantajımıza çevirebileceğimizi düşünüyorum. Tabi sonuç itibariyle her takımla eninde sonunda karşılaşacağız. Bu takımlardan kadrolarını iyi oyuncularla güçlendiren takımlar da var. Transfer dönemini sessiz geçiren takımlar da var. Tabi geçen sezonu incelediğimizde, transfer döneminde şov yapan takımların ligi ya tamamlayamadıklarını ya da zorlukla tamamladıklarını görüyoruz. Bu lig diğer liglerden farklı bir lig. Mücadele eden takımın kazandığı bir lig. İnşallah bu sezon camiamızla birlikte güleceğimiz bir sezon olur. Ligin ilk maçını bu ligin yeni takımı Mersin ile oynayacağız. Doğu derbisi ise ligin 9.haftasında. Umarım keyifli maçlar oynarız. Ben şimdiden yeni sezonun tüm takımlara ve camiamıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.