casino siteleri

İhracı istendi istifa etti

Siyaset Düzenleme Tarihi : 07 Temmuz 2020 19:39 Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 14:15
İhracı istendi istifa etti
Meclis üyesi Alabaş, part

AK Parti Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Alabaş, Ofisinde  düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.  
Basın mensuplarına açıklama yapan Alabaş,’’ 2015 yılında Avrupalı Türkleri temsilen AK partiden milletvekili aday adayı oldum. 2019 Mahalli Seçimlerinde de yapılan davet üzerine memleketime hizmet etmek gayesiyle AK Parti Yeşilyurt Meclis Üyeliğine seçildim ve aynı zamanda Yeşilyurt’umuzu Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil ettim. 2019 yerel seçimlerinde AK Partili dostlarımızın nazik davetlerini kırmayarak Yeşilyurt Meclis Üyeliğine aday oldum ve hemşerilerimizin destekleriyle Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Uzun yıllar bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmış biri olarak bilgi, birikim ve tecrübemi siyaset arenasında da hizmete dönüştürmek istedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan hizmet seferberliğinde çorbada bir tuzumuz olsun diyerek. Görev sürem boyunca Yeşilyurt’umuzu en güzel şekilde Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil etmeye çalıştım. Fakat 15 ayı geçen süre zarfında yerel siyasi aktörlerle siyaset anlayışımız arasında derin farklılıklar olduğunu üzülerek gördüm’’ dedi. 
Alabaş, ‘’Demokratik siyaset anlayışının kurumsallaştırılmadığını, istişare mekanizmasının işletilmediğini, her farklı sesin, soluğun tehdit olarak algılandığını, ortak aklın yok sayıldığını, şeffaflığın sağlanamadığını, bilgiye, birikime, tecrübeye değer verilmediğini, emeğin, gayretin, fedakârlığın, samimiyetin karşılık bulmadığını yaşayarak gözlemledim. Siyasetin Hak ve halk için yapıldığına inanırım. Maalesef üzülerek söylemeliyim ki yerel siyasetin Hakkın rızasından ve Halkın beklentilerinden her geçen gün fersah fersah uzaklaştığını görüyorum. Bu ve benzeri nedenlerle kendime, değerlerime, hizmet etmekten her zaman şeref duyduğum milletime, gönül bağımın her zaman devam edeceği Partime olan saygımın gereği yürütmekte olduğum ve bugüne kadar büyük bir onurla siyaset yaptığım AK Parti' Malatya il teşkilatından istifa ettim’’şeklinde konuştu. 
‘’Alabaş, Bununla birlikte partimizin Genel merkezindeki yöneticilere ve partimizin lideri ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan Cumhur ittifakına olan inancım ve gönül bağım devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.

YouTube Haber arası