'Elazığ´da baraj maçı 30 Nisan´da'

Elazığ´ın yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek takımının belirleneceği Play-Out maçı tarihi resmiyet kazandı.Yeni s

Elazığ´ın yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek takımının belirleneceği Play-Out maçı tarihi resmiyet kazandı.
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig´de Fırat Üniversitesi ile birlikte Elazığ´ı temsil edecek olan takım hafta sonu belirlenecek. Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi´ni şampiyon olarak tamamlayan Aksaray Gençlikspor ile Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grubu 2. sırada tamamlayan Elazığ Yolspor´u karşı karşıya getirecek olan Play-Out maçı 30 Nisan Cumartesi günü saat 15.00´te Gençlik Merkezi sentetik sahada oynanacak. Müsabakayı kazanan takım gelecek sezon Fırat Üniversitesi ile birlikte Elazığ´ı Bölgesel Amatör Lig´de temsil edecek.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!