• Haberler
  • Çevre
  • 'Elazığ´da işçilerin kaldığı konteynerler yandı'

'Elazığ´da işçilerin kaldığı konteynerler yandı'

Elazığ´da bir inşaatın şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Yangında konteyner kullanılamaz hale gelirken, herh

Elazığ´da bir inşaatın şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Yangında konteyner kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Olay, Karakoçan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir inşaatın şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında konteyner kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme sürüyor.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!