casino siteleri

Elazığ´da kulüp başkanı bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı

POLİTİKA Haber Girişi : 03 Ocak 2022 15:50
Elazığ´da kulüp başkanı bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı
Elazığ´da Rüstempaşa Spor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş, 2023 seçimleri için bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.
Rüstempaşa Spor Kulübü Başkanı Hamit Erulaş, 2023 milletvekilliği seçimleri öncesi Elazığ´dan bağımsız milletvekili olduğunu açıkladı. Kendi iş yerinde basın temsilcileriyle bir araya gelen Erulaş, "2023 Genel Seçimleri için Elazığ´dan bağımsız milletvekili adayıyım. Çıktığım bu yol kutlu yol, çıktığım bu yol Elazığ´ın sorunlarının yolu. Bu yolda kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğime söz veriyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Hamit Erulaş açıklamasında, "Bunları yıllardır görüyoruz. İnsanlarla yaptığımız ikili ilişkiler ve istişareler neticesinde artık Elazığ´dan bağımsız milletvekili adayı olmam kaçınılmaz oldu. Bu kararı daha önce sosyal medyadan açıklamıştım. O günden bugüne aldığım olumlu tepkiler ve destekler inancımın göstergesi oldu. Elazığ halkının bana güvenip inanacağını biliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Elazığ´ın mevcut siyasilerine ve genel görünümüne baktığında bağırarak konuşacağım çünkü normal konuşarak anlaşamadık. Elazığ´ın sorunlarını Ankara´da mecliste dile getirmek için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. Elazığ halkı bana inanıp güvensin oylarınıza talibim. 2023 Genel Seçimleri için Elazığ´dan bağımsız milletvekili adayıyım. Çıktığım bu yol kutlu yol, çıktığım bu yol Elazığ´ın sorunlarının yolu. Bu yolda kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.