Elazığ Gençlik Merkezi, 2. Lig yolunda

Spor Haber Girişi : 06 Şubat 2022 12:30
Elazığ Gençlik Merkezi, 2. Lig yolunda
Ankara Kahramankazan´da yapılan Bocce Raffa 3. Lig karşılaşmaları sonunda Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulübü, 2. Lig´e yükselme maçlarına çıkmaya hak kazandı.
Ankara´nın Kahramankazan ilçesinde yapılan ve Elazığ´ın iki takımla yer aldığı 3. Lig Bocce Raffa karşılaşmaları sonucunda Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulübü, 2. Lig maçlarına çıkmaya hak kazandı. 23 - 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Lig karşılaşmalarında Elazığ ekibini birbirinden güçlü rakipler bekliyor.
Kulüp başarısına dair açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "2. Lig´de başta şehrimiz olmak üzere bizleri temsil eden üçüncü takımımız bocce takımımız oldu. Bizler için büyük sevinç. Sporcularımız yaklaşık bir aydır Ankara´da ciddi emek ve gayret sarf ediyor. Nihayetinde güzel haberlerini alıyoruz. Takımımız 14 kulüp ve 42 sporcunun yer aldığı ligde üçüncü olarak artık 2. Lig´de. Kız ve erkek hentbol takımlarımızın yanı sıra 2. Lig´de bocce takımımız da mücadelesini sürdürecektir. Temennimiz takımımızın Süper Lig´de mücadele etmesidir" dedi.