casino siteleri

Elazığ İl Özel İdare´ye ABD´li pivot

Spor Haber Girişi : 19 Mart 2023 11:50
Elazığ İl Özel İdare´ye ABD´li pivot
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare, ABD´li pivot Yemiyah Morris ile sezon sonuna kadar sözleşme imzala
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare, ABD´li pivot Yemiyah Morris ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Sezon başında anlaşmaya vardığı Channon Fluker´in transferi, daha sonra anlaşma sağlanan Williams´ın da sakatlık problemleri nedeniyle Elazığ İl Özel İdare, bu sezonki 3. yabancı transferini yaptı. Bordo-Beyazlı ekip, ABD´li pivot Yemiyah Morris ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
1998 ABD Kaliforniya doğumlu olan Morris, kariyeri boyunca hep ABD´de de oynadı. Kolej takımlarının formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu son olarak WNBA´in bir alt liginde Bulldogs´ta oynadı ve 25 maçta 191 dakika süre alarak, 3.2 sayı ortalaması yakaladı.
Elazığ İl Özel İdare´ye transfer olarak kariyerinde ilk kez yurt dışına çıkan Yemiyah Morris, bordo-beyazlı formayla ilk maçında İzmit Belediyespor karşısında 20 dakika süre alarak 12 sayı üretti.