casino siteleri

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü kayıtlara başladı

Spor Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 12:26
Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü kayıtlara başladı
Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, 6 branşta yaz spor okulları kayıtlarına başladı.Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü yaz spor oku
Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, 6 branşta yaz spor okulları kayıtlarına başladı.
Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü yaz spor okulları kayıtları 6 branşta başladı. Basketbol, futbol, tenis, binicilik, okçuluk ve satranç olmak üzere toplam 6 branşta faaliyet gösterecek olan Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları´nda, eğitimler alanlarında uzman antrenörler tarafından verilecek.
Basketbol, futbol ve tenis eğitimlerinin İl Özel İdaresi Spor Kompleksi´nde verileceği Yaz Spor Okulları´nda, binicilik, okçuluk ve satranç branşlarının eğitimleri ise İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi´nde verilecek. Şehit çocuklarından ücret alınmayacak olan Yaz Spor Okulları´nda, İl Özel İdaresi personellerine ise yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.
Kayıt işlemleri için İl Özel İdaresi Spor Salonu´nda irtibat ofisi kurulurken, kayıt yaptırmak isteyen aileler şahsen başvuru yaparak kayıt yaptırabilecekler. 1 ay süreyle devam edecek olan kayıt işlemlerinin ardından, Yaz Spor Okulları´nda eğitimler 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak.