casino siteleri

Elazığ Karakoçan FK´dan 3 transfer

Spor Haber Girişi : 13 Temmuz 2021 13:49
Elazığ Karakoçan FK´dan 3 transfer
Elazığ Karakoçan FK dış transfer çalışmaları kapsamında Büyükçekmece Tepecikspor´dan forvet İlhan Aslanoğlu, Edirnespor´dan sağ kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu ve Yeni Malatyaspor´dan kanat oyuncusu Furkan Yiğit´i renklerine bağladı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Karakoçan FK, dış transfer çalışmalarına hız verdi. Mavi-beyazlı ekip çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Tepecikspor´dan forvet İlhan Aslanoğlu, Edirnespor´dan sağ kanat oyuncusu Hasan Gündoğdu ve Yeni Malatyaspor´dan kanat oyuncusu Furkan Yiğit´le her konuda anlaşma sağladı.
1988 İzmir doğumlu olan İlhan Aslanoğlu ile her konuda anlaşma sağlayan Elazığ Karakoçan FK, Çarşamba günü Elazığ´da gerçekleşecek olan son görüşmenin ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig ekibinde 28 lig maçına çıkan İlhan, rakip fileleri 17 kez havalandırma başarısı gösterdi.
Elazığ Karakoçan FK´nın ön sözleşme imzaladığı 26 yaşındaki Hasan Gündoğdu ise geçtiğimiz sezon Edirnespor´da 27 maça çıkarak, 7 kez gol sevinci yaşadı.
Yeni Malatyaspor´la sözleşmesini feshettikten sonra Elazığ Karakoçan´la resmi sözleşme imzalayan Furkan Yiğit de, geçtiğimiz sezon Gölcükspor formasıyla 28 maça çıkarak 2 gol attı. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 26 yaşındaki oyuncu, görev verilmesi halinde forvet mevkiinde de oynayabiliyor.