casino siteleri

Elazığ Maçındaki Silahlı Taraftar bakın Kimmiş!

Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2017 00:51
Elazığ Maçındaki Silahlı  Taraftar bakın Kimmiş!
MALATYA SANAL HABER

Elazığspor'un küme düşme hattında rahatladıklarını belirten Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Denizlispor maçında silahla görüntülenen taraftarın da özel harekatçı olduğunu dile getirdi. 
Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, haftalık düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. 
Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda küme düşme hattında rahatladıklarını belirten Gülaç, “Bütün sezon boyunca süren psikolojik savaş futbolcuları etkiledi diye düşünüyorum. Son 9 haftada sadece bir kez yenildik. O da Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı. İkinci yarının flaş ekibi olduğumuz ortadadır” dedi.
Ligin 32. haftasında deplasmanda Altınordu ile oynanacak olan maç için takımın Cumartesi günü İzmir’e gideceğini aktaran Gülaç, "Altınordu maçı öncesi sakatımız yok ama Hakan Bilgiç omuz ameliyatı olmak için Belçika’ya gitti. İnşallah başarılı bir operasyon geçirir. Diarra’nın MR sonucu bekliyoruz. Adalesinde yırtık şüphesi var” şeklinde konuştu.
İç transfer çalışmalarına başlayacaklarını da belirten Gülaç, tüm takımlar tarafından sevilen, istisna takımlardan biri olduklarını ve bunu devam ettireceklerini aktardı.

Silahlı taraftar özel Harekatçıdır, aktif görevdedir 
Denizlispor maçında belindeki silahla tribünde yer alan ve ülke gündeminde geniş yer bulan Elazığspor taraftarı hakkında da görüş beyan eden Basın Sözcüsü Gülaç, “O taraftarımız özel harekatçıdır. Polis memuru ve aktif görevdedir. Yıllarca terör bölgelerinde görev yapmış ve terör örgütlerinin hedefinde olan birisidir kendisi. Bu ülkeye hizmet eden birisi olarak gurur duyuyoruz kendisiyle. Güvenlik kaygısı taşıyan bir insanın silahını bırakacağı yer yok statlarımızda maalesef. Yaptığı işin zorluğunu anlamamız lazım. Denizli Valiliği’nin kendisi hakkında soruşturma açacağı duyumunu aldım ama umarım doğru değildir” dedi.

Deprem konutları