Elazığ’da "Lojistik Eğitim Merkezi" Projesi

Bölge Haber Girişi : 04 Ocak 2018 17:49
Elazığ’da
Elazığ Belediyesinin Loji
Elazığ Belediyesinin "Lojistik Eğitim Merkezi" projesi başladı.

Elazığ Belediyesi gençlere istihdam alanı oluşturarak meslek sahibi yapmak ve geleceğe hazırlamak adına yeni bir projeyi faaliyete geçirdi. Kalkınma Bakanlığı SODES tarafından finanse edilen “Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi Projesi” başlatıldı. Eğitmen Arzu Uyhan tarafından 30 genç girişimciye eğitim verildi. Proje kapsamında lojistik alanında istihdam edilebilecek profesyonel personel yetiştirmek olduğu belirtildi.

Elazığ Belediyesi Hazar Toplantı Salonunda proje ile ilgili eğitim programı düzenlendi. Programa Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Eğitmen Arzu Uyhan ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Eğitim programının Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla başladığını belirten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, bu tür eğitimlerle genç girişimcileri geleceğe hazırlamak noktasında birçok projeyi faaliyete geçirdiklerini söyledi.

İlk olarak EBEGEM ve ardından Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi Projesi kapsamında eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Karaaslan, Başkan Yanılmaz’ın genç girişimcilere sürekli destek olduğunu aktardı.