casino siteleri

Elazığspor´da İzzet, ilk yarıyı kapattı

Spor Haber Girişi : 25 Aralık 2020 11:41
Elazığspor´da İzzet, ilk yarıyı kapattı
TY Elazığspor´un, Kırşehir Belediyespor maçında sakatlanan kanat oyuncusu İzzet Topatar´ın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden TY Elazığspor´da, İzzet Topatar üzüntüsü yaşanıyor. Uzun bir sakatlık sürecinin ardından 16. haftada Kırşehir Belediyespor´la oynanan maçla yeniden ilk 11´e dönen İzzet, mücadelenin 52. dakikasında sakatlanarak yerini Yusuf Ensar Poyrazlı´ya bırakmak zorunda kaldı. Kenara sedyeyle alınan 20 yaşındaki futbolcu, ilk müdahalenin ardından MR´a girdi. MR sonucuna göre sağ bacağında GRYT 2 yırtığı tespit edilen başarılı oyuncunun en az 4 hafta takımdan uzak kalacağı ve ligin ilk yarısını kapattığı öğrenildi. İzzet´in MR sonuçlarının Ankara´da uzman doktorlara da gösterileceği ve tedavisine burada devam edileceği bildirildi.
Öte yandan Elazığspor´un, Bodrumspor´la oynadığı maçta sakatlanan tecrübeli 10 numarası Muhammed İldiz ise sakatlık sürecini tamamladı ve Mamak FK kafilesinde yer aldı. Teknik Direktör Orhan Kaynak´ın şans vermesi halinde Muhammed, takımdaki yerini alacak.