casino siteleri

Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik´le anlaştı

Spor Haber Girişi : 22 Temmuz 2022 21:42
Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik´le anlaştı
Elazığspor teknik direktörlük koltuğuna en son Siirt Özel İdarespor´u çalıştıran Ramazan Çelik´i getirdi.Yeni sezonda TFF 3. Lig 1.
Elazığspor teknik direktörlük koltuğuna en son Siirt Özel İdarespor´u çalıştıran Ramazan Çelik´i getirdi.
Yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grup´ta mücadele edecek olan Elazığspor´un yeni teknik direktörü belli oldu. Bordo-beyazlı ekip, teknik direktörlük koltuğuna, Adanalı genç teknik adam Ramazan Çelik´i getirdi.
Çelik ile yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Son olarak TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Siirt İl Özel İdarespor´u çalıştıran 38 yaşındaki teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı bildirildi.
Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Futbol Antrenörlüğü Bölümü´nden mezun olan Çelik, antrenörlük kariyerine TFF 3. Lig kulüplerinden Bursa Nilüferspor´da başladı. 3. Lig ve 2. Lig´de mücadele eden bir çok kulüpte görev alan Çelik sırasıyla Bursaspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Sivasspor, Giresunspor, Bugsaşspor, Ankara Demirspor, Siirtspor, Bingölspor, Bursa Nilferspor, Siirt Özel İdarespor takımlarını çalıştırdı. Ramazan Çelik son 5 yıldır Mesut Bakkal´ın yardımcı antrenörü olarak görev yapıyordu.