casino siteleri

Elazığspor Teknik Direktörü Biçer´in acı günü

Spor Haber Girişi : 10 Aralık 2022 18:07
Elazığspor Teknik Direktörü Biçer´in acı günü
ES Elazığspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer´in babası Sedat Biçer vefat etti. Gelişme üzerine Teknik Direktör Biçer, İzmir´e gitti ve E
ES Elazığspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer´in babası Sedat Biçer vefat etti. Gelişme üzerine Teknik Direktör Biçer, İzmir´e gitti ve Eskişehirspor maçında kulübede olmayacak.
TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Entegre Solar Elazığspor´un teknik direktörü Cüneyt Biçer´in babası Sedat Biçer yaşamını yitirdi. İzmir´de yaşamını yitiren merhum Biçer, yine İzmir´de kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek. Teknik Direktör Cüneyt Biçer de babasının vefatı sonrası İzmir´e giderken, Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor maçında yardımcı antrenörler takımın başında olacak. ES Elazığspor Kulübü de sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer´in kıymetli babası Sedat Biçer´in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sedat Biçer´e Allah´tan rahmet, başta Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.