casino siteleri

Elazığspor´un gol raporu

Spor Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 11:54
Elazığspor´un gol raporu
TFF 3. Lig 1. Grup´ta ikinci yarıda yapılan transfer ve yakalanan yenilmezlik serisiyle kümede kalmayı başaran Elazığspor´un attığı 36 gol
TFF 3. Lig 1. Grup´ta ikinci yarıda yapılan transfer ve yakalanan yenilmezlik serisiyle kümede kalmayı başaran Elazığspor´un attığı 36 golde 17 futbolcunun imzasını bulunuyor.
TFF 3. Lig 1. Grup´ta 39 puan ve ikili averaj farkıyla kümede kalmayı başaran Elazığspor, rakip fileleri 36 kez havalandırdı. Elazığspor´un bulduğu 36 golde 17 futbolcunun imzası bulunuyor. Ara transfer döneminde bordo-beyazlı renklere bağlanan genç golcü Ömer Faruk Sezgin, rakip fileleri havalandırdığı 8 golle takımın en golcü futbolcusu olurken, Ömer Faruk´u 6 golle Yusuf Ensar Poyrazlı takip etti. Bu ikiliyi 3´er golle İzzet Topatar ile Fırat Ergün takip ederken, Muhammed Düzgüner, Yağızcan Erdem ve Emre Akgün 2´şer golle takıma katkı sağladı. Elazığspor adına rakip fileleri 1´er kez havalandıran isimler şöyle; Eray Berk Yıldız, Ahmet Ormanoğlu, Murathan Özen, Selim Enes Özeren, Cihan Canpolat, Abdullah İçen, Mesut Saray, Feyzullah Şahin Güneş ile Mücahir Çakır (kendi kalesine).