• Haberler
  • Malatya
  • Elektrikli Bisiklet Kazasında 10 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Elektrikli Bisiklet Kazasında 10 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Elektrikli bisikletin kontrolünü kaybeden 10 yaşındaki çocuk refüje çarparak yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada çocuk, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi’nde meydana gelen elektrikli bisiklet kazasında 10 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, elektrikli bisikletiyle seyir halinde olan 10 yaşındaki çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan çocuk hafif şekilde yaralandı.

 

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuk, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.


Öte yandan kaza anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, elektrikli bisikletle ilerleyen çocuğun bir anda refüje çarparak yere düştüğü anlar yer aldı.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Haber Ajansı
Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!