casino siteleri

EMNİYET GÜÇLERİMİZ, TOPLUMSAL HUZURUN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR

Haber Girişi : 10 Nisan 2015 10:43
EMNİYET GÜÇLERİMİZ, TOPLUMSAL HUZURUN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR
Çalık: Kurulduğu 1845 yıl

Verdiği güven ve cesaret ile toplumsal huzurumuzun en büyük teminatı olan emniyet güçlerimiz, fedakâr duruşu ile toplumumuzun her kesiminin takdirini toplamıştır.

YouTube Haber arası

Kamu düzenin sağlanması adına yasaların uygulayıcısı, kişisel ve toplumsal özgürlüklerin koruyucusu olarak gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerimiz, milletimizden aldığı destek ile kendisine verilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getirme gayretindedir. Bu sebep ile polis teşkilatımızın ülkemiz için sarf ettiği gayretler her türlü takdire şayandır. 
Emniyet güçlerimizin koruyucu kalkanı altında yer alan bizler de, teşkilatımızın huzur sağlayıcı çalışmalarını kolaylaştırmalı ve kendi polisimizin ilk olarak vicdanımız olduğunu unutmamalıyız. Gece gündüz ayırt etmeksizin her türlü tehlike karşısında bizlere siper olan teşkilatımıza yardımcı olmalı ve kolaylaştırıcı rol üstlenmeliyiz.
Bu düşünceler ile Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarının 170.’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyorum. Görevleri başındaki fedakâr polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum.