“EN İYİSİNİ AK PARTİ YAPAR”

Siyaset Haber Girişi : 12 Ekim 2015 18:57
“EN İYİSİNİ AK PARTİ YAPAR”
AK Parti Malatya Milletve

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında, Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Çalık, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi. Çalık, Karahan Tüneli'nde kontrollü trafik geçişinin sağlanacağını kaydetti.Çalık, "Çok ciddi manada 16 tane ili ilgilendiren Karahan Tüneli, Malatya-Darende yolumuzla ilgili yaklaşık 250 milyon TL tutarında yatırımı bu bölgeye aldık. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 'yol medeniyettir' dedik, öncelikle illerin bağlantısını birbirine bağlantısını yaptık. Balaban'ın ana yol güzergahımızdaki yol, kavşak ve refüj çalışmalarını tamamladık. Karahan Tüneline gittik ve araçla geçtik. İnşallah bu ay sonuna kadarda kontrollü trafik geçişi sağlanacak. Servis yolu şeklinde de yol verilmiş olacak" dedi.
“TEK BAŞINA İŞ BAŞINA GELMEK İSTİYORUZ”
AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Çalık, "7 Haziran'dan geçtik. Tek başına iktidara gelemedik. Şimdi Allah nasip ederse 1 Kasım'da tek başına iş başına gelmek istiyoruz. Birçok hizmeti AK Parti yaptı. Bundan daha iyisini yapacak kim var? AK Parti var. En iyisini AK Parti yapar" diye konuştu.
"TERÖRLE SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"
Çalık, terörle sonuna kadar savaşacaklarını belirtti. Çalık, “En önemli sorunumuz, Doğu ve Güneydoğu'da yaşadığımız kardeşin kardeşe 30 yıldır kırdırıldığı ve 40 bin insanımızın öldüğü dönemi Biz, AK Parti olarak çözeceğiz" dedik. Ramazan Bayramı'nda yaşadığımız Suruç'taki katliamdan sonra polislerimizin ensesine sıkılan kurşunla başlayan süreç birçok şehidimize vesile oldu. Analarımızın tekrar ağlamasına sebep verdi. Bu terör olaylarını lanetliyoruz. Ankara'daki terör olayını da şiddetle kınıyoruz. Kim yaptıysa, kim bu ölümlere sebep olduysa; bu kadar insanın ölmesine ve yaralanmasına sebep oldularsa, Allah bildiği gibi yapsın. Başbakanım güvenlik zirvesini topladı, Cumhurbaşkanım bütün programlarını iptal etti. Bilsinler ki, terörle sonuna kadar savaşacağız" dedi.
Çalık, daha sonra Diyarbakır'da zırhlı araçla kamyonetin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş'in Darende ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret ederek, ailesine başsağlığı diledi.

Sanal Instagram haber içi