ENGELLERİ AŞIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Siyaset Haber Girişi : 02 Haziran 2015 15:42
ENGELLERİ AŞIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Yaşar, genel seçim çalışm

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, "Önümüze konulan engelleri milletçe hep birlikte aşacağız ve yolumuza en güzel şekilde devam edeceğiz" dedi.

Sanal Instagram haber içi

 

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim için dua ve destek isteyen Yaşar, esnaflardan büyük ilgi gördü. Yaşar, ziyareti esnasında esnaflara Malatyaspor atkısı hediye etti. Yaşar, 7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, "Esnaflarımızdan müthiş bir destek gördük, buda moral ve motivasyonumuzu daha da artırdı. Türkiye büyüyünce kendilerinin de büyüyeceğini iyi biliyorlar. Bu güçle, enerjiyle ve destekle Malatya daha da büyüyecek" dedi.

 

İlhan içen  haber arası

Yaşar, AK Parti'nin arkasında milletin, muhalefet partilerinin ise dışarıdan bazı güçlerin olduğunu ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız ne zaman bir engelleme, darbe girişimi olsa hiç başka yere gitmedi, milletin yanına geldi. Çünkü bizim tek dayanağımız, gücümüz millet. Her seferinde de Cumhurbaşkanımız millete gitmiştir ve milletten destek almıştır. Diğer partilerin rekabetleri, siyasi parti rekabeti değil. Çünkü hepsinin arkasında başka güçler var. Gerektiğinde birbirleriyle kavga eder gibi görünen onların hepsini bir araya getirecek bir güç var. MHP ile HDP'yi, CHP ile MHP'yi, cemaat ile HDP'Yİ, DHKP-C ile PKK'yı bir araya getiren bir güç var ve bu gücün asıl amacı; Türkiye'nin son rampada, dönemeçte, virajda engeli aşıp yeni Türkiye'yi oluşturmasına engel olmak. Biz, inşallah bunu milletçe hep birlikte aşacağız" diye konuştu.