casino siteleri

Engelli çocuklardan Başkan Güder´e videolu moral

GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2020 16:11
Engelli çocuklardan Başkan Güder´e videolu moral
Geçtiğimiz hafta Covid-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Malatya´nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´e, engelli çocuklar çektikleri video ile moral ve destek verdi.
23 Ekim Cuma günü boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri ile Hasan Çalık Hastanesinde Covid-19 testi yaptıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder´in testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya alındı. 10 gün boyunca evde izolasyonda olacak olan Başkan Güder´e, Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi´nde tedavi ve eğitim gören engelli çocuklar, hazırladıkları video ile moral ve destek verdi.

Başkan Güder´i kahve içmeye davet ettiler
Engelli çocuklar çektikleri kısa videolarla Başkan Güder´e, `Başkanım geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşirsiniz´, `Başkanım çok geçmiş olsun, Hijyene dikkat, maskelerimizi takalım´ ve `Başkanım testinizin pozitif çıkması bizleri çok üzdü. Biran önce iyileşmenizi ve aramıza dönmenizi bekliyoruz. İyileştiğiniz zaman bir gün kahve içmeye bekliyoruz´ diyerek geçmiş olsun mesajları gönderdi. Battalgazi Belediyesi ve Başkan Güder´in resmi sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler, kısa sürede büyük beğeni aldı.