'ES Elazığspor´a ilgi düşüyor'

Elazığspor´un sahasında Hacettepe 1945´le oynadığı maç, sezonun en az ilgi gören karşılaşmaları arasında yer aldı. Müsabakayı bin 25

Elazığspor´un sahasında Hacettepe 1945´le oynadığı maç, sezonun en az ilgi gören karşılaşmaları arasında yer aldı. Müsabakayı bin 250 biletli seyirci takip etti.
TFF 3. Lig 1. Grup´un 14. haftasında sahasında Hacettepe 1945´i konuk eden Entegre Solar Elazığspor, bu maçın biletli seyirci sayısını açıkladı. Bordo-beyazlı kulüpten edinilen bilgilere göre müsabakayı bin 250 biletli seyirci takip etti. ES Elazığspor, müsabakada 123 özel, 25´te resmi güvenlik elemanı görev yaptı. Ayrıca elde edilen seyirci sayısı ile bordo-beyazlılar´ın sezon içerisinde en az ilgi gören maçlarından biri olarak kayıtlara geçti.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!