Esenlik marketlerde KDV indirimi başladı

Ekonomi Haber Girişi : 14 Şubat 2022 12:30
Esenlik marketlerde KDV indirimi başladı
Esenlik marketlerde KDV indirimi başladı

Gıda enflasyonuyla mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 8´den 1´e indirilmesi kararı sonrası Malatya´da Esenlik Süper Marketlerde de indirim raflardaki gıda ürünlerine yansıtıldı.

Sanal Instagram haber içi


Cumhurbaşkanlığı Kararıyla gıdada yüzde 8´den yüzde 1´e düşürülen KDV oranını Malatya´da da Esenlik Süper Marketlerde etiketlere yansıdı. 14 Şubat Pazartesi günü itibarıyla marketlerde yüzlerce gıda ürününde indirime gidildi. Yapılan KDV indirimi Malatya´da Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler raflarda yüzlerce ürüne yansıdı. Bugün itibarıyla başlayan gıda ürünlerindeki fiyat indirimi bakliyattan yağa, tüm gıda ürünlerinde Esenlik´in onlarca kategorideki yüzlerce ürününe yansıdı.

İlhan içen  haber arası


Esenlik´ten yapılan açıklamada, belirtilen oranın üzerinde indirim uygulandığı da belirtilerek "Malatya´nın öz sermayesi ve markası olan Esenlik olarak halkımıza yönelik sorumluluk bilinci ile önümüzdeki günlerde de en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlardan sunmaya devam edeceğiz" denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.