Eşim Kenan şahidimdir 100’ü aşkın görüşme yaptım

Malatya Düzenleme Tarihi : 04 Ağustos 2020 13:04 Haber Girişi : 04 Ağustos 2020 13:06
Eşim Kenan şahidimdir 100’ü aşkın görüşme yaptım

Bu Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Avcı AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,ile yaptığı röportajda Küme düşme kaldırılması için 100’ü aşkın görüşme yaptığını açıkladı.

Sanal Instagram haber içi


FATİH AVCI: ’Küme düşme kaldırılsın’ süreci başarıya ulaştı. Tabi başarının anası babası çok olur. Siz tek kelime etmediniz, rutin bir twitle geçtiniz. Nasıl oldu bu iş?

İlhan içen  haber arası

ÖZNUR ÇALIK: Artık siyasette şunu ben yaptım, bunu ben yaptım, yıllarını çoktan geçtik. Vatandaşımız sokağa çıktığımızda her şeyi çok iyi biliyor. Mesele Malatyaspor’un ligde kalmasını sağlamaktı. Maksat hasıl oldu mu, oldu. Ben buraya endeksliyim, rol çalmaya değil! İllaki partili ya da değil bazı arkadaşlarımızın görüşmeleri, girişimleri olmuştur. Burada en başta Sayın Cumhurbaşkanımıza çok büyük teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı gerçekten tüm kulüplerimiz olumsuz etkilendi. Bunu bakanımıza bizzat şahit olduğum bir şekilde “Mağduriyet oluşturmayalım” şeklinde talimatı oldu. Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu, Göksel Bey, Kasımpaşa’dan Fatih Bey ve TFF Başkanımız Nihat Bey bu işin ciddi emektarları olmuştur. Bu süreçte eşim Kenan şahidimdir 100’ü aşkın görüşme yaptım. Whatsap yazışmaları, Ankaragücü başkanımız, Berna Hanım, Sayın Özhaseki ve daha kimler kimler… Kulüplerimiz ortak bir karar aldılar. Trabzon ve Başakşehir de ikna olunca fikir birliği sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi tek bir dileğim var. İnşallah bu Süper Lig’de kalışın kıymetini biliriz. Hatalardan dersler çıkartırız.
Kaynak: Bu Sabah Gazetesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Celal 04 Ağustos 2020 20:33

    Yine yalan söylüyor Berna hanım Ankaragücü başkanımı yoksa Kayserispor’un başkanımı

  • Ali zeyyrek 04 Ağustos 2020 18:42

    Arkadaşlar Adil beye bir şey demeye gerek yok. Bu takımın başında bu tip durumlarda önlem alacak bir Divan Kurulu var. Bu divan kurulunda kimler olduğunu da herkes biliyor. Divan kurulu çıkacak ve diyecek ki Adil Gevrek i görevden alıyoruz, ya da Adil Gevrek in hiç bir hatası günahı yok biz divan kurulu olarak kefiliz ve Adil Gevrek in arkasındayız. Ama bu durumda da ileride sıkıntı olursa bu sözlerinin hatırlatılacağını bilmeliler. Deve kuşu gibi başını kuma gömüp ölü taklidi yapmak divan kurulu üyelerine yakışmıyor. Malatya'ya bitiriyorsunuz sayın üyeler.

  • hasan 04 Ağustos 2020 15:10

    şu adil gevrekten de bizi kurtarırsanız duacınız oluruz.