casino siteleri

Eski Rektörün konutuna şok baskın!

Özel Haber Haber Girişi : 20 Eylül 2022 00:01
Eski Rektörün konutuna şok baskın!
Eski Rektörün konutuna şok baskın!

Bir süre önce Cumhurbaşkanlığı kararı ile Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'nin göreve başlamasıyla üniversite yetkililerinin envanter çıkarıyoruz diyerek eski Rektörün konutuna görevlileri göndermesi şok yarattı. 

YouTube Haber arası

Olay sırasında evde bulunmayan ve baskını duyar duymaz Malatya’ya gelen Aysun Bay Karabulut durumu polise bildirerek şikayetçi olduğu öğrenildi. Şuan Karabulut'un evinde polis ekipleri inceleme yaparken, konuyla ilgili ilerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniliyor.

Göreve yeni atanan Rektör Bentli'nin böyle bir baskından haberi olmadığı iddia edilirken, Aysun Bay Karabulut cephesinden bu duruma çok sert tepki verildiği gelen bilgiler arasında.

 

Ayrıntılar Geliyor

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet 20 Eylül 2022 12:25

    Giden personel kimmiş bakmak lazım. recep hocanın atadığı mı yoksa aysun hocanın atadığı mı. İnşallah aysun hocanın atadığı biri değildir. eğer öyle ise insanın aklına olmadık şeyler gelir. recep hocanın atadığı ise ve recep hoca talimat verdi ise sebebini açıklamalıdır. uygun olmamıştır. ama aysun hocanın atadığı ise Allah recep hocaya yardım etsin Devletin değil kişinin memurları ile çalışmak zor iş