casino siteleri

Eskişehir ilçesine Malatyalı Kaymakam atandı

Türkiye Düzenleme Tarihi : 14 Eylül 2020 17:26 Haber Girişi : 14 Eylül 2020 17:29
Eskişehir ilçesine Malatyalı Kaymakam atandı
Eskişehir’in Günyüzü ilçesi Kaymakamlığı’na Malatyalı hemşehrimiz Burak Akeller atandı.

Eskişehir’in Günyüzü ilçesi Kaymakamlığı’na Malatyalı hemşehrimiz Burak Akeller atandı. Kaymakam Akeller’in önümüzdeki hafta görevine başlaması bekleniyor.

YouTube Haber arası


Hemşerimiz Burak Akeller, 106. Dönem Kaymakamlık Kursu Kurası’yla Eskişehir Günyüzü Kaymakamlığına atandı.
22 Kasım 1988 Malatya doğumlu olan Eskişehir Günyüzü’nün yeni kaymakamı Burak Akeller;  İlk, orta ve lise öğrenimi Malatya’da tamamladı. 2014 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Kaymakam Akeller, 2016 yılında Hatay Valiliği bünyesinde İl Planlama Uzman Yardımcılığı görevine başladı. 2018 yılında Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Hatay Valiliği Kaymakam Adayı olarak atandı. Malatya-Yeşilyurt ve Düzce-Gümüşova ilçelerinde Kaymakam Refikliği, Kırşehir-Çiçekdağı ve Manisa-Gölmarmara ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, Çanakkale’de Mülkiye Teftiş Stajı görevlerini tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında yabancı dil bilgilerini artırmak ve mesleki konularda incelemelerde bulunup uygulamaları yerinde görmek amacıyla İngiltere Londra Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı. Evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.