casino siteleri

Film Gibi , Ders Alınası Bir Sezon..

Büyük umutlar ile transfer edilen Ghaylen Chaaleli sözleşmesini fesih ederek takımdan ayrıldı. 22 Temmuz 2019 tarihin de Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menejeri Mehmet Gömülü ;  Chaaleli transferi  için şu sözleri söylemişti : 

 

"Chaaleli uzun süredir izlediğimiz bir futbolcuydu. Hocamızın raporu doğrultusunda 3 yıllık sözleşme imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun. Kulübümüzün menfaati noktasında hareket ederek transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sadece tek kulvarı düşünerek transfer yapmıyoruz. Üç kulvarı da düşünerek transfer yapıyoruz. Mevcut takımımıza yaptığımız takviyelerle güçlü bir ekip olduğumuza inanıyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz." demişti.

 

Yapılan her transfer başarılı olacak , takıma yüzde yüz katkı sağlayacak diye bir kaide yok tabiki ama Chaaleli gibi düz bir oyuncuyu uzun süre izleyip takıma katmak ve sezonu tamamlayamadan oyuncunun sözleşmesini fesih etmesi tam bir başarı hikayesi.Süper Lig şurada dursun PTT 1.LİG'de bile 50 tane oyuncu sayılır Chaaleli gibi orta saha için .Örneğin Ali Sakal mı, Chaaleli mi ? Aytaç Kara mı ? Chaaleli mi ? Siz karar verin. Oyuncunun sözleşmesini fesih etmesi artık Ghaylen Chaaleli'ya para ödemeyeceğimiz anlamı taşımıyor. Alacaklarından dolayı oyuncu şikayet edip fesih hakkını kullandıysa sabit ücret alacağını kulüpten talep edebilir. TFF sitesinde anlaşılan oyuncunun sözleşmesini tek taraflı fesih ettiği yönünde.

Takımdan bir başka ayrılan oyuncu ise kaleci Ufuk Ceylan. Süper Lig düzeyinde kulüpler genelde, gelen giden oyuncuları resmi hesaplarından paylaşarak kamoyunu ve taraftarı bilgilendirirler fakat Yeni Malatyaspor kulübünde işler öyle yürümüyor. İki oyuncunun da takımdan ayrıldığı taraftar sosyal medya hesaplarından duyuldu.

 

Bir de İssiar Dia meselesi var ki kimse bir anlam veremiyor. Oyuncu ne takımla beraber , ne  antrenmana çıkıyor , ne sözleşmesi fesih ediliyor , ne fesih için anlaşma yapılıyor .. Öyle böyle derken oyuncu 3 yılını doldurdu, Yeni Malatyaspor Kulübünde. Oyuncu kulüpten oynamadığı halde ne kadar ücret alıyor ?  Bir yönetici de bugüne kadar Dia konusunda bir açıklama yapmadı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili ; Mehmet Celal Fendoğlu ER TV'de katıldığı bir programda Yeni Malatyaspor kulübünün hesaplarının mutlaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenmesi gerektiğini,şikayette bulunacağını ve kulübe kayyum atanması gerektiğini söyledi. 50 milyon TL civarında  borç olduğunu, borçsuz bir kulübün bugün belediyelerden 5 milyon TL alarak nefes aldığını, 20 Milyon TL daha borçlanarak bunu da Belediye aracılığıyla Esenlik Şirketi'nin teminat gösterilerek kredi çekileceğini ve buna mani olacağını söyledi. Bu hikaye size de tanıdık geldi mi efsane Malatyaspor'dan..

 

Ocak ayında Adil Gevrek neredeyse gördüğü her kameraya Guilherme konusunda açıklamalarda bulunuyordu oyuncu gitmek isterse kolaylık sağlarız teklif gelsin önünü açarız, sonra deprem maç erteleme konusu sizler de hatırlarsınız. Bugün bu kadar iddaa dilleniyor ne Adil Gevrek'den ne de diğer yöneticilerden ses yok. İlginç gerçekten..Efsane başkan olacakken bugün taraftarlardan  12 yaşında ki gençten, 65 yaşında ki amcaya kadar farklı şeyler dillendiriliyor, Adil Gevrek ve yönetimi için. Film gibi, ders alınası bir sezon..